Artikler

Et nyt samtalespil om Livet og døden fra SNAK

arrow_backTil oversigten

13. marts 2023 | SNAK

Frederik fik løverne til at åbne op om sorg og savn, men hvordan snakker vi om døden mens vi lever?

Da Frederik besøgte Løvens Hule med sine SNAK-spil i januar, blev det klart at sorg, tab og død er vigtige samtaleemner. Anne Stampe, som selv mistede sin tvillingesøster da hun var barn, og Louise Herping begge sine forældre, mente begge, at det generelt var en god idé at blive hjulpet til at tale om svære ting i livet.

Selvom døden helt naturligt pirrer vores nysgerrighed, så er emnet ofte forbundet med berøringsangst. Men vi skal turde tale om døden og vi skal pleje vores nysgerrighed til at tale om de svære og hårde ting i livet.

For Frederik der selv har mistet 4 venner tilbage i 2010, står en erfaring klar: “jeg ville virkelig gerne tale om dem, jeg ville mindes dem og fortælle om dem”

SNAK har sammen med Landsforeningen Liv&Død, og i forbindelse med udgivelsen af en ny dokumentar på CPH DOX, udarbejdet et sæt samtalekort om netop livet og døden. Den smukke illustration på forsiden af æsken er designet af Signe Bagger.

Dokumentaren LIGE FØR DØDEN kan ses fra d. 15 Marts til CPH:DOX.

Spørgsmålene i samtalespillet imødekommer de svære samtaler der er gode at tage for alle, særligt når døden fylder meget i livet. Hvert kort har to spørgsmål, et om livet og et om døden.

Stil spørgsmål som:
Har du oplevet død i din barndom? Hvordan husker du oplevelsen?
Hvad vil du blive husket for?
Hvornår oplever du et frirum i din tilværelse?
Hvilke relationer i dit liv har gjort at du er vokset som menneske?

Flere artikler fra SNAK

Artikel er skrevet af:

SNAK

Hos SNAK brænder vi for at sætte flere gode samtaler i gang og bringe mennesker tættere sammen gennem foredrag og spildesign af samtale- og selskabsspil.

Vi har udviklet over 40 forskellige samtale- og selskabsspil med noget for enhver smag af sjove, dybe og hyggelige spørgsmål der taler ind i forskellige interesser og anledninger på tværs af relationer og generationer.

Filosofien ligger i samtalen. Vi er bedre forbundet end nogensinde. Men alligevel oplever flere og flere at føle ensomhed i livet. Der er brug for at vi taler noget mere sammen og finder modet til at være sårbare og være

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Frederik Svinth

Founder & CEO

SNAK

Frederik Svinth

Andreas Aguilar Bundgaard

Salgsansvarlig

SNAK

Andreas Aguilar Bundgaard

Anders Gisselmand

Forretningsudvikling og partner

SNAK

Anders Gisselmand

keyboard_arrow_up