Artikler

Øl eddike

arrow_backTil oversigten

6. januar 2023 | Westjysk Smag

Vores nye øl-eddike er produceret på overskudsøl fra Årø Bryghus.

Øllets mørke, ristede malt smag underbygges med bitterhed fra egechips og enebær.

Øl eddikens runde og bittersøde smag gør sig godt til marinader, dressinger, grøntsager og ikke mindst saucer. Kan brugs som gastrik.

Flere artikler fra Westjysk Smag

Artikel er skrevet af:

Westjysk Smag

Hos Westjysk Smag vil vi gerne tilbage til de naturlige smage i vores likører og eddiker. Vi bruger lokale råvarer samt brygger uden tilsat alkohol og sulfit, og holder dermed fokus på den autentiske smag.

Vores kærlighed til naturen gør, at vi genanvender alle rester fra råvarerne og bruger det som gødning til træer og buske. Vi sætter stor pris på biodiversitet omkring gården, derfor har vi blandt andet områder i vores æblelund, hvor vi lader græsset stå.

Sloganet ’Ting Tar´ Tid’ siger alt om vores produkter. Jo længere gæringstid - des bedre smag. Likørerne fermenterer i 1,5 år og edd

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Dorte Lysgård Agerbo

Founder og ejer

Westjysk Smag

Dorte Lysgård Agerbo

Benny Agerbo

Founder og ejer

Westjysk Smag

Benny Agerbo

keyboard_arrow_up