Artikler

NYT: "Smeltet" effekt og smukke farver og former

arrow_backTil oversigten

18. august 2023 | Uyuni Lighting

Som du måske allerede har set, er vores efterår fyldt med en masse smukke nyheder i nye former, størrelser og farver.

Vi kommer med mange nye fantastiske farver, som passer perfekt ind i efteråret og juletiden.

Bloklys med "smeltet" effekt
En spændende nyhed er vores bloklys med smeltet effekt. Oplev den autentiske flamme reflektere hyggeligt og varmt i den "våde" stearin, som om dit lys allerede har været tændt i noget tid. De nye lys findes i flere forskellige størrelser og smukke neutrale farver.

Højere, slankere lys
Slim Taper - den nyeste tilføjelse til vores Taper kollektion: Med deres 32 cm tårner de sig op i en elegant tilspidset form og tiltrækker sig al den opmærksomhed, de fortjener. Slim Tapers fås i den klassiske farve Nordic White og i en række smukke farver, der komplimenterer dit hjem og din borddækning. Vær parat til et elegant og friskt pust - og grib muligheden for at være kreativ.

Flere artikler fra Uyuni Lighting

Artikel er skrevet af:

Uyuni Lighting

Det tætteste du kommer på et levende stearinlys

Vores håndlavede Uyuni LED lys og fyrfadslys er traditionelle i deres æstetik, luksuriøse at røre ved og innovative i deres mekanik. Ikke alene er den unikke 3D-flamme den første af sin slags, men Uyunis stearinlys har også den praktiske funktion, at du kan tænde og slukke dem på afstand. Du får også lysdæmper-funktion og timerindstillinger på 4, 6, 8 eller 10 timer. En 6-timers manuel timer giver dig desuden mulighed for at spare på batteriet.

Der er mange fordele ved de langtidsholdbare LED-lys. De er først og fremmest smukke, men også si

Se profil
keyboard_arrow_up