Artikler

NYT: Endnu længere fornøjelse!

arrow_backTil oversigten

18. august 2023 | Uyuni Lighting

Nu har du mulighed for at nyde vores fyrfadslys i endnu længere tid. Tealight 400 fyrfadslys er nu udstyret med en exceptionel batterilevetid på cirka 400 timer. Sammenlignet med vores fyrfadslys 120, som ved brug i 6 timer om dagen vil vare cirka 20 dage, vil Tealight 400 holde cirka 60 dage!

Mens begge produkter naturligvis er af bedste kvalitet, sætter Tealight 400 en ny standard for lang levetid. Det nye, smukke voksdyppede design er lidt større end et standard fyrfadslys, men er tilgengæld så smukt med dets voksoverflade, at det giver dig mulighed for at være kreativ og bruge lyset, som det er i forskellige sammenhænge.

Fås nu i Nordic White, Ivory, Sandstone og Plain Black.

Flere artikler fra Uyuni Lighting

Artikel er skrevet af:

Uyuni Lighting

Det tætteste du kommer på et levende stearinlys

Vores håndlavede Uyuni LED lys og fyrfadslys er traditionelle i deres æstetik, luksuriøse at røre ved og innovative i deres mekanik. Ikke alene er den unikke 3D-flamme den første af sin slags, men Uyunis stearinlys har også den praktiske funktion, at du kan tænde og slukke dem på afstand. Du får også lysdæmper-funktion og timerindstillinger på 4, 6, 8 eller 10 timer. En 6-timers manuel timer giver dig desuden mulighed for at spare på batteriet.

Der er mange fordele ved de langtidsholdbare LED-lys. De er først og fremmest smukke, men også si

Se profil
keyboard_arrow_up