Artikler

Kalager Design – møbler der går i tråd med din indretning

arrow_backTil oversigten

9. januar 2023 | Kalager Design ApS

2022 blev året hvor Kalager Design rigtig fik fodfæste i Danmark. Kalager Design er opstartet i 2021 af Sarah Lundager, som har tæt samarbejde med smedeværkstedet, som producerer alle produkterne for Kalager Design. Alle produkter er designet og produceret i Danmark – nærmere bestemt i Lemvig i Vestjylland.

Vi fik idéen til produkterne, da vi synes, at der manglede nogle lidt anderledes produkter på markedet. Vi har tidligere arbejdet med tråd, og derfra kom idéen til at prøve at skabe nogle luftige og grafiske møbler ud af tråd. Det lette udtryk gør, at produkter kan klare noget farve uden at de fylder for meget i et rum. Vi startede ud med at lave små hylder, bakker mv., men hurtigt kom vi i gang med at lave større møbler, da vi har fået flere efterspørgsler på dette. Vores univers er nu et meget farverigt univers af både vitriner, loungemøbler, borde mv., og det er efterhånden kun fantasien der sætter grænserne for, hvilke produkter vi kan lave i tråd. Vi synes, at produkterne passer ind i de fleste hjem, da de er meget stilrene og med det store udvalg af farver kan folk få lige det produkt der passer ind i deres hjem. Alle vores produkter er pulverlakeret, da det gør at produkterne både kan bruges inde så vel som udenfor – det ser vi som en kæmpe fordel.

Vi arbejder også med specialløsninger til både privat og erhverv, og specielt efter vores deltagelse på Formland i efteråret 2022 har vi har fået mange henvendelse fra erhvervskunder, som ønsker at bruge vores produkter eller få specialløsninger til deres butiksindretning. Vi har både lavet mindre løsninger, men også større projekter med specialløsninger.

Vi glæder os til igen at deltage på Formland, og vise vores mest populære produkter, men også nogle nyheder som blandt andet inkluderer vores nye spisebord. Vi ser frem til at snakke med vores nuværende forhandlere, men også få mulighed for at snakke med nye forhandlere. Derudover er det også altid dejligt at snakke med de øvrige udstillere – det er altid godt med nye kontakter og nogle kontakter har deciderede udviklet sig til gode samarbejdspartnere.

Artikel er skrevet af:

Kalager Design ApS

Kalager Design ApS blev etableret i marts 2021. Vi designer og producerer kvalitetsprodukter inden for boliginteriør og møbler, som primært er lavet af tråd. Vi designer alt fra små hylder og bakker til store vitrineskabe og loungemøbler.

Alle vores produkter er designet og produceret i Danmark – nærmere bestemt i Lemvig i Vestjylland. Desuden er alle vores produkter håndlavet. Grundet produktion i Vestjylland har vi ikke langt fra tanke til handling, og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet.

Vi elsker desuden det kreative arbejde, og derfor laver vi også en del specialløsninger –

Se profil
keyboard_arrow_up