på Formland Autumn 2023

Kalager Design ApS

M 9464

D 3380

Kalager Design ApS blev etableret i marts 2021. Vi designer og producerer kvalitetsprodukter inden for møbler og boliginteriør, som primært er lavet af tråd. Vi har allerede et bredt produktsortiment, og tilføjer løbende nye produkter.

Vi startede ud med at lave små hylder, bakker mv., men hurtigt kom vi i gang med at lave større møbler, da vi har fået flere efterspørgsler på dette. Vores univers er nu et meget farverigt univers af både vitriner, loungemøbler, borde mv., og det er efterhånden kun fantasien der sætter grænserne for, hvilke produkter vi kan lave i tråd. Vi synes, at produkterne passer ind i de fleste hjem, da de er meget stilrene og med det store udvalg af farver kan folk få lige det produkt der passer ind i deres hjem.

Alle vores produkter er designet og produceret i Danmark – nærmere bestemt i Lemvig i Vestjylland. Grundet produktion i Vestjylland har vi ikke langt fra tanke til handling, og vi går ikke på kompromis med vores kvalitet.

Alle vores malede produkter er pulverlakeret, hvilket gør dem meget slidstærke, og de kan derfor bruges både ude og inde.

Vi glæder os til at vise vores mest populære produkter frem på Formland, men vi vil også medbringe nogle nyheder fx vores spisebord lavet i tråd.

For yderligere information kontakt os på info@kalagerdesign.dk eller se vores produkter på vores hjemmeside www.kalagerdesign.dk.

Mød os på Formland Autumn 2023

Rune Kallerup

Produktionschef

Kontakt

Rune Kallerup

Sarah Lundager

Medindehaver

Kontakt

Sarah Lundager

Pernille Sissel Carlsen

Salgsagent

Kontakt

Pernille Sissel Carlsen

Produkter fra Kalager Design ApS


Artikler skrevet af Kalager Design ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up