Artikler

Hvorfor farve, fantasi og frihed?

arrow_backTil oversigten

28. juni 2023 | Verksted | Lille Starut

Det fylder mere og mere i vores hjem og i vores garderober. De smukke farver. Men når vi skal finde noget nyt til ungerne, så har vi ikke samme farverige udvalg og dét vil Lille Starut gerne ændre. Vi vil gerne skabe et univers, der også er til børnene. Vi har og vil lave motiver med fine budskaber og måske nogle, der er lidt skæve, så vi puster lidt til fantasien.

Vi er med på, at de dér farver er en fin balance. Mor og far skal jo gerne ku’ lide det også og det har vi altid med i tankerne, så det både pynter på børneværelset og fanger de små starutters fine, finurlige sind.

Sidst men ikke mindst vil vi gerne give frihed og frirum til at være den, man er. Det er et vigtigt budskab - også som barn. Vi vil gerne, at alle børn føler sig mødt og set uanset, hvordan man ser ud, hvad man går med eller hvem man leger med. Og det synes vi, at vores første kollektion Playtime omfavner.

Vi har produceret vores første kollektion i to kvaliteter; i 100% økologisk bomuld og i genanvendt bomuld vævet af tidligere økologiske produkter for et mere miljøvenligt valg. Til vores næste kollektion arbejder vi også med bambus - det kan nemlig lidt af det hele! Mere åndbart, miljøvenligt og dejlig blødt.

Flere artikler fra Verksted | Lille Starut

Artikel er skrevet af:

Verksted | Lille Starut

I år kommer Verksted sammen med det fantastiske børnebrand Lille Starut - startet af influencer Sofie Lindquist fra Hello_Sofie.

VERKSTED
Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig.
Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser.

Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed.
Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs.

Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt.
Vi arbejder aktivt

Se profil
keyboard_arrow_up