Artikler

Et brand i børnehøjde

arrow_backTil oversigten

4. juli 2023 | Verksted | Lille Starut

Et brand i børnehøjde

Vi er selv forældre til små starutter og savnede tilbehør til vores børn, der både var praktisk, æstetisk og farverigt. Vi ønskede at skabe tilbehør, der kunne bruges af alle børn i familien og som kunne noget andet end de klassiske neutrale børneprints. Med Lille Starut vil vi opmuntre til nysgerrighed og glæde, fest og ballade. En lille hyldest til det farverige småbørnsliv.

Fantasi, farver og frihed

Børn elsker farver og helst de sprudlende af slagsen. Farver, der spreder glæde og sætter gang i legen og ideerne. Her findes ingen 'drengefarver' eller 'pigefarver'. Der er frit valg og kun fantasien sætter grænser.

Kunstneren Atelier Mave har tegnet Lille Staruts første print, der illustrerer børns frie leg, hvor fantasi og virkelighed flyder sammen. Vi håber fremadrettet at blive ved med at støtte forskellige kunstnere ved at sprede deres smukke streger ud i de danske hjem til både små starutter og forældre, der værdsætter farver og gode budskaber.

Et drys af konfetti

Hverdagen med små børn er ikke altid pastelfarvet. Den er fyldt med leverpostej, vasketøj og kærlig kaos. Derfor ønsker vi at skabe produkter som letter dagligdagen og tilfører den et tvist af glæde og humor. Som et drys af konfetti over hverdagens trummerum.

Derfor har vi prioriteret lynlås i sengetøjet, så det ikke ryger af dynen. Vi har sørget for frotté på bagsiden af vores savlesmække, så de suger ekstra godt. Stofbleerne fra Lille Starut er store nok til, at du kan bruge dem til både svøb, skygge for solen, hagesmæk og nusseklud. Alt sammen med farverige prints og humoristiske motiver.

Vi håber, I vil tage godt imod Lille Starut og vi glæder os til denne rejse med jer.

Flere artikler fra Verksted | Lille Starut

Artikel er skrevet af:

Verksted | Lille Starut

I år kommer Verksted sammen med det fantastiske børnebrand Lille Starut - startet af influencer Sofie Lindquist fra Hello_Sofie.

VERKSTED
Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig.
Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser.

Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed.
Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs.

Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt.
Vi arbejder aktivt

Se profil
keyboard_arrow_up