Artikler

Håndklædestige i Sort Eg

arrow_backTil oversigten

7. august 2023 | by Brorson ApS

Håndklædestiger i sort egetræ er designet med tanken om et flytbart møbel til boligens mange rum.

Rikke Brorson står bag designet på det multifunktionelle møbel, der kan bruges på badeværelset til håndklæder, i soveværelset til tøj, i køkkenet til forklæder, viskestykker, i stuen til opbevaring af plaider og magasiner og i entréen til opbevaring af frakker, tørklæder, huer m.m.
Stigen er naturligvis fremstillet lokalt i Danmark.

Stigen kan flyttes fra rum til rum alt efter behov. Den står løst op ad væggen og støttes af 2 solide gummifødder i bunden af hver sidestang.

Stigens design er tidløst og meget stilren. Stigen har en funktionel hylde øverst og 4 tværstænger til opbevaring.

De flotte stiger kan flyttes fra rum til rum, da disse ikke skal monteres på væg eller gulv, men derimod er yderst fleksible ved at være flytbare og som står solidt og stabilt på alle gulvunderlag ved hjælp af støttende gummifødder i bunden af hver sidestang.

Håndklædestigerne er udført i bæredygtigt egetræ og er produceret lokalt her i Danmark.

Placér den flotte stige op ad væggen - Så er den klar til brug. Gå på opdagelse og find inspiration til, hvordan du kan bruge stigen i alle boligens mange rum.

Flere artikler fra by Brorson ApS

Artikel er skrevet af:

by Brorson ApS

by Brorson - Made in Denmark

I mere end et årti har vi serviceret og leveret til hotel- og restaurationsbranchen med særlig fokus på servering, beklædning til tjenere, borddækning og indretning.

Vi designer og fremstiller vores brede sortiment af fødevaregodkendte serveringsbræt, tapasbræt, sushibræt, skærebræt, planker, huggeblokke, træbakker, interiør og møbler udelukkende lokalt her i Danmark.

Der er kort vej fra idé til færdigt produkt og derfor fremstiller vi også efter ønsker.

Brug os til stylings- og indretningsopgaver af jeres restaurant, hotelværelser, loungeområder, kon

Se profil
keyboard_arrow_up