Artikler

Business branding

arrow_backTil oversigten

15. december 2022 | Danske Dekoratører

Er du klar til at brænde igennem, skabe oplevelser der kan inspirere, genkalde følelser og minder som tiltrækker dine drømmekunder og skaber salg?

Vores eksklusive 1:1 session giver dig præcis den upgrade af dit visuelle udtryk som du har brug for.
På dette 20 minutters 1:1 skræddersyet sparringsforløb ser vi nærmere på dine muligheder for at hæve omsætningen. Her får du nogle brugbare tips og tricks til hvordan du arbejder med og skaber et miljø der øger interessen for dine varer og deraf øger salget.


Opgraderingen af dit brand
Kommer din forretnings essens til sin ret i dit visuelle udtryk?
Du er helt sikkert exceptionelt dygtig til det du gør, men kan det også ses og mærkes i din forretning?

Med flere års erfaring indenfor branding og visuel merchandising, ved vi fra Danske Dekoratører hvor vigtig det visuelle udtryk er for din forretnings vækst og for virksomhedens transformation til en mere powerfull udgave.


Mere end ”bare” Visuel Merchandising
Tiderne har ændret sig og din virksomhed er dit hjerte. Derfor er det vigtigt, at vi i den kommende tid er knivskarbe på virksomhedes DNA i forhold til forbrugeren i dag.

Kunderne ændrer sig, de vil have varerne leveret hurtigere end tidligere, på den mest personlige måde samtidig med at pris og kvalitet skal være i top. Derudover skal man kunne levere en oplevelse, ikke kun et produkt.

Det er en stor udfordring for mange, derfor starter transformationen allerede ved vores indledende 1:1 session, hvor vi kan klarlægge dit budskab og værdier, din visuelle identitet, din ideelle kunde eller visuel merchandising strategi.

Her til Formland giver Danske Dekoratører gratis deres 1:1 skræddersyet sparring til +100 besøgende fra detailbranchen og du er også inviteret med.


På de 20 minutter får du bl.a.:
• 100% fuld fokus og alle dekoratørens kreative ideer
• Hjælp til at se muligheder for flere og få gode ambassadører
• Du sparer (kostbar) tid – tid du kan bruge på det du brænder for.
• Der vil blive taget notater af mødet som du vil modtage efter messen

Flere artikler fra Danske Dekoratører

Artikel er skrevet af:

Danske Dekoratører

Jeres brand og visuelle identitet. Bliver gentænkt og gennemtænkt.

Danske Dekoratører er sat i verden for at udfordre og udvikle dine visuelle behov. I form af fokuspunkter, strategiplan og stærkere kunderelationer. Målet er langtidsholdbar vækst. Med visuelle virkemidler og Visuel Merchandising på dine kunders præmisser – tilsat en kombination af kreativitet og wow-oplevelse.

Vi dykker lidt ned i motivationen hos dine kunder, nørder i forhold til dit brand og finder frem til den røde tråd, der skaber helhedsoplevelsen af din forretning. Danske Dekoratører er et netværk af dekoratører fo

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Louise Ringgaard Jessen

Ejer

Danske Dekoratører

På messen

Louise Ringgaard Jessen

Caroline Stoklund Christensen

Digital marketing- og webkonsulent

Danske Dekoratører

På messen

Caroline Stoklund Christensen

keyboard_arrow_up