på Formland Autumn 2024

Danske Dekoratører

J 7298

Kunderne holder aldrig op med at shoppe

Giv dem et førstehåndsindtryk, der tiltrækker dem og giver dem en grund til at handle hos dig

Mennesker er visuelle væsner. Vores hjerner bearbejder visuelle indtryk langt, langt hurtigere end tekst. Vi har brug for oplevelser, der kan inspirere, skabe følelser, genkalde minder og øge vores indlæring. 90% af de informationer, som hjernen optager kommer fra visuelle indtryk.

Derfor er visuel merchandising så effektiv.

Tiderne har ændret sig, i dag er der ikke noget som hedder online/offline, du skal være begge steder, det er vilkårene i dag. Kunden har også ændret sig, nu vil du have at du skal kunne levere varerne hurtigere, på den mest personlige måde samt prisen og kvalitet skal være i top. Der ud over skal du kunne levere den mest personlige oplevelse.

Det er en stor udfordring for hele detailhandlen, men det giver også nogle fantastikke muligheder, hvis man forstår at lytte til sine kunder. For kunderne holder aldrig op med at shoppe, det handler mere om hvor og hvordan.

Mød os på Formland Autumn 2024

Louise Ringgaard Jessen

Ejer

Jeg hedder Louise, jeg er uddannet dekoratør & Visuel Merchandiser. Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville hjælpe, inspirere og motivere butikkerne, så de har ro i maven og vækster, fordi der er en visuel strategi bag det hele butikkens brand. ✨ I dag stiller jeg skarp på butikkens retning, målgruppe, brand, så der en sammenhængende strategi lige fra kampagner, til SoMe, til vinduer, butiksindretning, fokusområder, event, mails, annoncering.... Jeg ved, hvordan du får mest muligt ud af din forretning, så du giver kunden en grund til at bruge pengene hos dig og sammen tror jeg, at vi kan skabe de vildest resultater og den fedeste oplevelse for de besøgende.

Kontakt

Louise Ringgaard Jessen

Produkter fra Danske Dekoratører


Artikler skrevet af Danske Dekoratører


Cases skrevet af Danske Dekoratører


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up