på Formland Autumn 2023

Danske Dekoratører

J 7290

Kunderne holder aldrig op med at shoppe

Giv dem et førstehåndsindtryk, der tiltrækker dem og giver dem en grund til at handle hos dig

Mennesker er visuelle væsner. Vores hjerner bearbejder visuelle indtryk langt, langt hurtigere end tekst. Vi har brug for oplevelser, der kan inspirere, skabe følelser, genkalde minder og øge vores indlæring. 90% af de informationer, som hjernen optager kommer fra visuelle indtryk.

Derfor er visuel merchandising så effektiv.

Tiderne har ændret sig, i dag er der ikke noget som hedder online/offline, du skal være begge steder, det er vilkårene i dag. Kunden har også ændret sig, nu vil du have at du skal kunne levere varerne hurtigere, på den mest personlige måde samt prisen og kvalitet skal være i top. Der ud over skal du kunne levere den mest personlige oplevelse.

Det er en stor udfordring for hele detailhandlen, men det giver også nogle fantastikke muligheder, hvis man forstår at lytte til sine kunder. For kunderne holder aldrig op med at shoppe, det handler mere om hvor og hvordan.

Mød os på Formland Autumn 2023

Louise Ringgaard Jessen

Ejer

Kontakt

Louise Ringgaard Jessen

Produkter fra Danske Dekoratører


Artikler skrevet af Danske Dekoratører


Events oprettet af Danske Dekoratører


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up