Artikler

3 nye likør til Spritz

arrow_backTil oversigten

13. juni 2023 | Lahvino Wine & Spirits

Netop ankommet 3 nye likør fra Zanin i Vicenza,
Limoncello, Arancello og Pistacchio likør. Disse likører kan nydes rent eller bruges som ingredienser i spritz og cocktails.
Limoncello: Zanin's Limoncello er en forfriskende italiensk likør lavet af citronskal, alkohol, sukker og vand. Den har en intens og naturlig citrussmag, der fremhæver den friske og syrlige smag af citroner. Limoncello er ideel til at nyde efter et måltid som en digestif eller som en velsmagende ingrediens i en række cocktails.

Arancello: Arancello er en appelsinlikør, der minder om Limoncello, men lavet med appelsinskal i stedet for citronskal. Zanin's Arancello er kendt for sin søde og frugtagtige smag, der kommer fra de saftige appelsiner, der anvendes i produktionen. Den kan nydes rent over is eller bruges til at tilføje en citrusagtig twist til cocktails som en appelsin-spritz.

Pistacchio likør: Zanin's Pistacchio likør er en unik og delikat likør, der er baseret på pistacienødder. Den har en fyldig nøddesmag og en sød undertone, der gør den til en fantastisk likøroplevelse. Pistacchio likør kan drikkes ren eller blandes i cocktails som en Pistacchio Martini eller en Pistacchio Sour, hvor den tilføjer en lækker nøddeagtig smag.
Disse tre likører fra Zanin tilbyder en bred vifte af smagsoplevelser, der kan nydes både alene og som en del af forskellige drinkskreationer.

Flere artikler fra Lahvino Wine & Spirits

Artikel er skrevet af:

Lahvino Wine & Spirits

En verden fyldt med spændende vine, spiritus og specialiteter.

Lahvino har siden 1997 importeret vine primært fra Italien, Spanien, Portugal og Tyskland.
Vi udvælger primært mindre vingårde, hvor kvaliteten er i højsædet, og ofte er det unge vingårde som er på vej mod stjernerne.
Vinsortimentet bliver desuden suppleret med spiritus og likører med gastronomi som, balsamico, extra virgin olivenolier, pestoer, småkager. mv.
Vi gør os umage for at finde høj kvalitet til fair penge.

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Annette Horn Jørgensen

indehaver

Lahvino Wine & Spirits

Annette Horn Jørgensen

Lars S. Christensen

indehaver

Lahvino Wine & Spirits

Lars S. Christensen

keyboard_arrow_up