pej gruppen

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Herning, Danmark

Find os på

Vi er pej gruppen — et skandinavisk trend institut

Med mere end 45 år, som formidler af viden indenfor trends og forbrugeradfærd, har pej gruppen et solidt kendskab og forhold til hvad de professionelle aktører i livsstilsbrancherne gerne vil have. Derfor er pej gruppen også en alsidig og kompetent sparringspartner på både innovation, produktudvikling, strategi, lancering og markedsføring.

Den administrerende direktør og ejer af pej gruppen er Louise Byg Kongsholm (f. 1976.) I 2011 overtog hun, som datter af stifteren Poul Erik Jakobsen, ejerskabet af virksomheden og gennemførte et generationsskifte, som blev afsluttet i 2015. Med en baggrund i HA og cand. merc. i strategi og ledelse har hun en solid teoretisk baggrund som er blevet suppleret med grossist-, salgs- og butikserfaring fra ind- og udland. Desuden arbejdede hun, inden hun i 2007 startede hos pej gruppen, en længere årrække hos LEGO som personlig strategikonsulent for administrerende direktør Jørgen Vig Knudstorp.

Et af de ældste og mest kendte produkter fra pej gruppen er de halvårlige trendbøger – pej trend. Tilbage i 1975 startede virksomheden, hvor de første trendprodukter blev lanceret. I begyndelsen udkom materialet om den kommende trend i 16 siders A4-mapper. I dag er der tale om en komplet serie af trendprodukter til mode og interiør med udgivelse hhv. 24, 17 og 12 måneder før sæsonen, et trendværktøj til fødevarebranchen og en trendbog med fokus på børn.

En stærk formidlingsmæssig og humanistisk profil har fra begyndelsen været et væsentligt omdrejningspunkt for pej gruppen. Dette er fortsat den vision, der kendetegner pej gruppen.
Huset rummer i dag tre medier – branchebladene TØJ – Fashion & Business Trends, 365DESIGN samt tidsskriftet TID & tendenser – til formidling af viden om trends af relevans for beslutningstagere.
Derudover udgives der hvert år nye bøger og vidensrapporter, der bidrager til trendrigtige og kommercielle beslutninger i livsstilsbrancherne.

Formidling af viden om tidsånd, trends og forbrugeradfærd inden for design, mode, interiør, medier, fødevarer, kommunikation, detail og teknologi foregår både gennem medierne og gennem heldagskonferencer, seminarer og foredrag. De store konferencer dækker en fødevarekonference, en trendkonference til mode/interiør, en retailkonference og en strategikonference. Der afholdes ligeledes mere end 150 foredrag om året.

I dag tæller staben et stort og alsidigt hold af skribenter, webfolk, eksperter og foredragsholdere, der leverer forskelligt indhold på tværs af de medier og formidlingsformer, som pej gruppen står bag.

Mød os

Louise Byg Kongsholm

Ejer, administrerende direktør, chefredaktør & trendforsker

Louise er en meget erfaren foredragsholder, der har stået på mange små og store scener i hele Europa – og som via eget professionelt studie også tilbyder live foredrag eller optagede/redigerede foredrag. Hun kan både tilbyde korte peptalks og dybdegående foredrag samt undervisning. Hun fungerer også som facilitator/værtinde på konferencer og som konsulent i sparringsforløb og workshops på hele eller halve dage. Louise er pej gruppens ejer (siden 2011, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker. Hun står blandt andet bag mange af pej gruppens bogudgivelser, herunder ’Cross Channel – fuld integration eller pengene tilbage’ fra 2014, ’Trendsociologi v. 2.0’ fra 2015, ‘Cross Channel 2’ fra 2016 samt ‘Total Ret@il‘ fra 2018, ‘Trend sociology‘ på engelsk i 2018 samt ‘Fra vugge til krukke – livsfaser og forbrug‘ i 2020. Seneste udgivelse er Retail Mega Mag fra april 2022. Hun er chefredaktør på TID & tendenser, 365DESIGN og TØJ – Fashion & Business Trends og skriver i en række eksterne magasiner, og citeres ofte i pressen som trendforsker med speciale i trends, tidsånd, forbrugeradfærd, handel, mode og interiør samt fødevarer. Hun er desuden gæsteunderviser på flere erhvervsuddannelser og MBA-kurser, og hun sidder i flere bestyrelser samt advisory boards. Louise er uddannet cand.merc. med speciale i strategi og ledelse, har tidligere været ansat som strategikonsulent hos Lego og har været en del af pej gruppen siden 2007. Ejerskabet af pej gruppen overtog hun i 2011 og kørte efterfølgende 5 års generationsskifte med den tidligere ejer. Livsfaser og forbrug En ny metode til kvalitativ segmentering af livet fra fødsel til død i 17 distinkte livsfaser, der alle kan karakteriseres ved hver sin forbrugeradfærd. Skiftet fra en livsfaser til den næste er mere afgørende for ændringer i forbruget end hvor gammel dåbsattesten siger, at man er. Med beskrivelsen af de 17 livsfaser, de grundlæggende motivationsfaktorer i hver af dem samt eksempler på konkrete produkter, bliver I klædt på til at lægge en ekstra kvalitativ faktor ind i jeres segmentering. Fremtidens butik og de største retailtrends Detailhandel er på mange måder blevet en hård og krævende disciplin. De demografiske og geografiske forskydninger, de nye økonomiske tilstande og de snusfornuftige forbrugere samt den teknologiske udvikling har ændret detailhandlen radikalt.
Forbrugerne er nådesløse i deres valg og evaluering af en butik, og de deler gerne ud af deres erfaringer og holdninger på nettet. Nogle er hurtigt nået til den konklusion, at nettets vækst de seneste år er lig med den fysiske butiks død på sigt. Men det er en fejlagtig konklusion – butikken skal blot spille en anden rolle i fremtiden. Hør om de vigtigste detailhandelstrends og se masser af eksempler på både rene offline koncepter, der klarer sig godt og gnidningsfri integration mellem offline og online.

Kontakt

Louise Byg Kongsholm

Sussie Rasmussen

Marketing Manager

Sussie er marketing manager hos pej gruppen og står for markedsføringen af pej trend i ind- og udland. Hun håndterer både sites, kampagner og sociale medier og sørger for hele tiden at holde trendgryden i kog.

Kontakt

Sussie Rasmussen

Louise Veller

Salgskoordinator

Louise er salgskoordinator hos pej gruppen og ved alt om pej gruppens trendprodukter og de andre bøger og trendmaterialer i trendbutikken. Louise er desuden et de smilende ansigter til messer, konferencer og seminarer

Kontakt

Louise Veller

Produkter fra pej gruppen


Events oprettet af pej gruppen


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up