Hübsch A/S

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Herning, Danmark

Find os på

Hej, Hübsch her - rart at møde dig.

Med en drøm om at skabe et unikt interiørbrand blev Hübsch grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger and Daniel Henriksen. Visionen var både at skabe glædesfyldte produkter til passionerede indretningsbevidste, men også en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er ordet glæde dybt forankret i brandets DNA. Brandets tilgang er en dyb tro på, at hvis man omgiver sig med smukke produkter og gode mennesker, så opstår glæden naturligt. Brandets ’look and feel’ indkapsler en eksperimenterende æstetisk tilgang til materialevalg og farvekombinationer i en distinkt og legende designfortælling. En fortælling hvor funktion, modige farvevalg og komplementerende kontraster smelter sammen i smuk harmoni. En fortælling, som siger: Where Happiness Lives.

SS23 Rekindle Kollektion

I denne sæson er handler det om at finde kærligheden frem igen. Kærlighed til dit hjem, dine ting og dit personlige rum. Det er tid til at være optimistisk og finde nye måder hvorpå, vi kan skabe små forandringer, som er mærkbare. Og det gælder i måden vi indretter os på. Dit hjem er altafgørende for dit velbefindende, og det er vores mål at give de bedste rammer for et afbalanceret hjem. Og nogle gange handler det blot om at se dine ting i et nyt perspektiv.

Vi kender alle sammen følelsen af at finde en smuk hengemt vase, som bringer glædesfyldte minder frem. I stedet for at gemme minderne væk, så find et nyt formål til vasen, få den frem fra skabet, og se den på en ny måde, så alt det du omgiver dig med, omfavner hele dig.

Kom og besøg os på Formland hal F stand 5216. Byd nuancer velkommen, omfavn forandringer og bliv forelsket på ny - både i nyt og gammelt.

Mød os

Mie Bloch Kristensen

Key Account Manager

Kontakt

Mie Bloch Kristensen

Produkter fra Hübsch A/S


Artikler skrevet af Hübsch A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up