Artikler

Table of Curiosity: Kunsten at skabe en farverig samling

arrow_backTil oversigten

8. juli 2024 | Hübsch A/S

Træd ind i en verden af fascination, hvor hver overflade bliver et lærred for det personlige udtryk og fortælling. Det er ikke begrænset til et spisebord, kontorbord eller køkkenskab; det handler om, hvad der gør et rum særpræget – et sted, hvor minder dannes, samtaler flyder, og øjeblikke værdsættes. Fordyb dig i den spændende verden med at samle og lave et hjem, der afspejler din individualitet og dine interesser.

Dyk ned i fornøjelsen ved at udforske, mens du samler dit Table of Curiosities. Fra Orbit-vandglassene prydet med et subtilt bånd, der sætter scenen for fælles måltider, den smukt teksturerede Ruffle-vase som midtpunkt til den pulserende Amare-serie, der fremkalder en følelse af nostalgi, inviterer vi dig til at begive dig ud på en opdagelsesrejse.

Men det er mere end bare genstande; det handler om de historier, de bærer på, og de følelser, de vækker. Hvert design er omhyggeligt udvalgt for at vække din nysgerrighed og fremme øjeblikke af forbindelse og kontemplation. Forkæl dig selv med glæden ved at gå på opdagelse med vores udvalg af varer for at finde det ene design, der måske har manglet i din samling, såsom vores Mano bestik og Clink vinglas, for at bringe en følelse af fuldstændighed.

Hvert design er nøje udvalgt for at vække din nysgerrighed og skabe øjeblikke af forbindelse og refleksion. Med hver betragtning skaber du en fortælling, der fletter sig sammen med minderne, der deles omkring den. Det er en fejring af kunsten at leve, hvor alle rammer bliver en elsket oplevelse, og hver sammenkomst er en mulighed for forbindelse.

I vores nye kollektion hylder vi glæden ved at samle og spændingen ved at opdage unikke skatte. Disse små, nysgerrige tilføjelser til din daglige rutine bringer lykke og tænder din kreative gnist. Uanset om det er de livlige Contain-opbevaringsglas eller de finurlige Heir-krukker inspireret af slik, tilbyder de praktiske og legende løsninger til din køkkenorganisation, komplet med lufttætte forseglinger for at holde dine væsentlige ting friske, mens de designer et rum, der vækker din nysgerrighed.

Tag med os på en rejse i selvudfoldelse, hvor hver indstilling forvandler sig til et spændende tableau, du selv har lavet. Genopdag historiefortællingen gennem farver, teksturer og karakteristiske designs, der samles for at forme et rum, der virkelig er dit. Tillad dit hjem at være en oase af inspiration og fantasi.

Flere artikler fra Hübsch A/S

Artikel er skrevet af:

Hübsch A/S

Med en drøm om at skabe et unikt interiørbrand blev Hübsch grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger and Daniel Henriksen. Visionen var både at skabe glædesfyldte produkter til passionerede indretningsbevidste, men også en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er ordet glæde dybt forankret i brandets DNA. Brandets tilgang er en dyb tro på, at hvis man omgiver sig med smukke produkter og gode mennesker, så opstår glæden naturligt. Brandets ’look and feel’ indkapsler en eksperimenterende æstetisk tilgang til materialevalg og farvekombinationer i en distinkt og legen

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Mie Bloch Kristensen

Key Account Manager

Hübsch A/S

Mie Bloch Kristensen

Christina Vestergaard

Key Account Manager

Hübsch A/S

Christina Vestergaard

keyboard_arrow_up