CREATORS COMMUNITY • HAL F

Formland Spring februar 2025

Oplev den nyeste generation inden for interiør & design!

Kreativitet og iværksætteri er omdrejningspunktet, når Formland samler de nyudklækkede, spirende talenter inden for branchen i Creators Community. Det fælles område byder både på guldkorn, inspiration, masser af energi og de helt store nye og måske updagede trends. Det pulserende iværksætterområde præsenterer udstillere fra Danmark og Nordeuropa.

Hvad kan Creators Community?
Creators Community har til formål at få talentfulde iværksættere til at udleve deres drøm som succesfulde selvstændige. Det giver mulighed for at afprøve interessen for deres produkt, finde ud af hvor der skal justeres, og øge chancerne for succes. Alle deltagere har ansøgt til området og er blevet specielt udvalgt. De tildeles en konceptstand til stærkt nedsat pris samt et gratis mentorforløb. 

Om aftenen på Formlands åbningsdag uddeles den prestigefyldte Design Award til én heldig Creator.

Upcoming iværksættere på creators community

Årlig kåring af årets design til design award

Creators Community Design Award

Hvert år på Formland Spring messen uddeles den prestigefyldte Design Award. 

Som udstiller i Creators Community deltager man automatisk i awarden, som uddeles om aftenen efter Formlands åbningsdag.

En professionel jury er nedsat og i samarbejde sætter de et felt på 10 nominerede, hvorefter de udnævner 1. 2. og 3. plads vinderne.

Ansøg til Creators Community 2025

Design Award vindere

Byoms ApS

Vinderen i 2023, blev virksomheden Byoms, der producerer produkter med probiotika til rengøring, tøjvask og lugtfjernelse. Byoms selverklærede mission er at gøre op med konventionelle normer inden for rengøringsartikler og udfordre unødvendig brug af kemikalier og antibakterielle midler i hjemmet.

Læs mere om Byoms ApS

 

Standeksempel på almindelig stand

SMALLrevolution

Et omfattende koncept med at omdanne plastikaffald til smukke og trendsættende interiørprodukter vandt juryens hjerter og sikrede Smallrevolution Creators Community Design Award 2022.

Læs mere om SMALLrevolution

Standeksempel på almindelig stand

AYA&IDA 

Der blev sat et festilig punktum for førstedagen på Formland Autumn 2021, da iværksætten AYA&IDA vandt dette års Creators Community Design Award. 

Ud af et stærkt felt på 46 deltagere blev den spirende iværksætter den stolte vinder af awarden for sine bæredygtige drikkeflasker.

Læs mere om AYA&IDA

Stolt vinder af creators designaward

keyboard_arrow_up