CREATORS COMMUNITY • HAL F

Creators community - spirende iværksættere

Kreativitet og iværksætteri er omdrejningspunktet, når Formland samler de nyudklækkede, spirende talenter inden for branchen i Creators Community.
Området giver mulighed for at afprøve interessen for sit produkt/koncept og finde ud af hvilke justeringer, der bør laves for at imødekomme kundernes efterspørgsel.  
Formålet med Creators Community er at støtte talentfulde og kreative iværksættere i at få udlevet og afprøvet deres drøm.

Ansøg om at blive creator på Formland

Upcoming iværksættere på creators community

Årlig kåring af årets design til design award

Design Award

Hvert år på Formland Spring messen uddeles den prestigefyldte Design Award. 

Som udstiller i Creators Community deltager man automatisk i awarden, som uddeles om aftenen efter Formlands åbningsdag.

En professionel jury er nedsat og i samarbejde sætter de et felt på 10 nominerede, hvorefter de udnævner 1. 2. og 3. plads vinderne.

Se juryen

Tidligere design award vindere

SMALLREVOLUTION

Med en bæredygtig agenda blev Smallrevolution den stolte vinder af Creators Community Design Award 2022, som blev uddelt om aftenen på Formlands åbningsdag.
Et gennemtænkt koncept, hvor vores alle sammens plastic affald bliver forvandlet til flot og trendsættende interiør produkter, løb med juryens hjerter og sikrede Smallrevolution en velfortjent 1. plads.

Læs mere om smallrevolution

Standeksempel på almindelig stand

AYA&IDA 

Der blev sat et festilig punktum for førstedagen på Formland Autumn 2021, da iværksætten AYA&IDA vandt dette års Creators Community Design Award. 

Ud af et stærkt felt på 46 deltagere blev den spirende iværksætter den stolte vinder af awarden for sine bæredygtige drikkeflasker.

Læs mere om AYA&IDA

Stolt vinder af creators designaward

GLØD 

Den eftertragtede iværksætterpris Creators Community Design Award blev overrakt til GLØD, som vandt prisen for deres lovende letvægts lampe med et sundt lys, der ikke forstyrrer kroppens naturlige søvnhormon. 

I alt 58 kreative iværksættere fra Nordeuropa var udvalgt til Creators Community 2020, og det var således en stolt og rørt vinder, der løb med Design Awarden.

 

Standeksempel på en specialbygget stand

keyboard_arrow_up