på Formland Spring 2023

byoms ApS

F 5344

Vi producerer og forhandler produkter indenfor rengøring, vask og lugtfjerner med probiotika. Vi har både vores egen B2C shop samt B2B. Vi kan desuden tilbyde private label produktion af specialprodukter.

Mød os på Formland Spring 2023

Rikke Stein Omby

Founder

Med en naturfaglig baggrund, som ingeniør, har det altid været naturligt for mig at undersøge og afprøve ny videnskabelig forskning, der kan gøre en forskel for vores miljø og klima. Jeg er gift og har to børn og en hund. Jeg dyrker min have, sylter og fermenterer og har tænkt økologi og bæredygtighed ind i hele mit voksenliv.

Kontakt

Rikke Stein Omby

Anja Byrial Hansen

Founder

Jeg er tidligere professionel håndboldspiller og i min karriere vandt jeg bl.a. 1 OL guld, 2 EM guld samt VM sølv. Efterfølgende var jeg Direktionssekretær i en længere årrække i EG. Jeg er gift og har 4 børn, som alle er aktive sportsudøvere. Jeg var en fighter på håndboldbanen og bruger nu denne energi på bæredygtighed og forsøger at gøre en forskel hvor jeg kan.

Kontakt

Anja Byrial Hansen

Produkter fra byoms ApS


Artikler skrevet af byoms ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up