på Formland Autumn 2024

pej gruppen

M 9750

Specialeområder

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Herning, Danmark

Find os på

Vi deltager på Formland med en stand med trendbøger, bøger, magasiner og sæsonens farver, som stilles gratis til rådighed.
Vi arrangerer talks på messens Speak Up og leverer selv flere foredrag hver dag.

Mød os på Formland Autumn 2024

Louise Byg Kongsholm

Ejer, administrerende direktør, chefredaktør & trendforsker

Louise er en meget erfaren foredragsholder, der har stået på mange små og store scener i hele Europa – og som via eget professionelt studie også tilbyder live foredrag eller optagede/redigerede foredrag. Hun kan både tilbyde korte peptalks og dybdegående foredrag samt undervisning. Hun fungerer også som facilitator/værtinde på konferencer og som konsulent i sparringsforløb og workshops på hele eller halve dage. Louise er pej gruppens ejer (siden 2011, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker.

Kontakt

Louise Byg Kongsholm

Sussie Rasmussen

Marketing Manager

Sussie er marketing manager hos pej gruppen og står for markedsføringen af pej trend i ind- og udland. Hun håndterer sites, kampagner, online annoncering og sociale medier og sørger for hele tiden at holde trendgryden i kog. Og så deltager hun som standpersonale på både Formland, FoodExpo, Trendkonferencer og andre events.

Kontakt

Sussie Rasmussen

Produkter fra pej gruppen


Artikler skrevet af pej gruppen


Events oprettet af pej gruppen


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up