Kodanska ApS c/o Marie Graff

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Vejle, Danmark

Find os på

KODANSKA er en fortælling om kompromisløst håndværk, kreativitet og funktionalitet skabt af designer, Marie Graff. Det hele startede i Prag, hvor Marie boede i en årrække med sin familie. ”Kodanska” var navnet på den gade de boede på og betyder ”Københavnsgade”. Her opstod ideen til, hvad der i dag er en af Danmarks mest innovative glasvirksomheder. Kvalitet er et altoverskyggende nøgleord i Kodanskas produktion og gennemsyrer både håndværk, design og funktionalitet. Alle produkter er håndlavede unika produkter, som rummer et væld af kombinationer, farver og mønstre og skaber æstetiske, levende og unikke udstillinger året rundt.

Mød os

Marie Graff

CEO

Bag Kodanska står designer og CEO, Marie Graff. Kodanska betyder Københavnsgade på tjekkisk og er navnet på den gade i Prag, hvor Marie og hendes familie boede i en årrække. Maries mand, Anders var udstationeret i landet og det gav en helt ny hverdag for Marie med masser af tid og plads til hendes medfødte skabertrang og drivkraft indenfor iværksætteri. Det var her ideen til virksomheden Kodanska opstod. Marie manglede nemlig en saltkrukke i hjemmet og kunne ikke finde en udgave, hvor både funktion og æstetik gik op i en højere enhed. Det blev starten på et samarbejde med en lokal keramiker, som gjorde Maries ideer om den ideelle saltkrukke til virkelighed.

Kontakt

Marie Graff

Lise Marie Møller

PR- & Kommunikation

Kontakt

Lise Marie Møller

Line Rasmussen

Sales Manager

Kontakt

Line Rasmussen

Antonia Bradley

Head of SoMe

Kontakt

Antonia Bradley

Produkter fra Kodanska ApS c/o Marie Graff


Artikler skrevet af Kodanska ApS c/o Marie Graff


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up