Emmaline Johansson

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Herning, Danmark

Find os på

Emmaline Johansson er en selvstartet og kørende virksomhed, grundlagt i Juni 2020. Grundideen bag virksomheden stammer fra arvede perler fra Emmalines mormor, disse perler er stadig inspirationen i dag.

Emmaline Johansson laver håndlavede og personlige smykker ud fra disse byggesten, og stræber efter at give den enkelte kunde, smykker med en historie - Derefter sloganet “Accessories kun for dig”. Derudover er alle smykker skabt med en tanke om at hylde de kontraster der omfavner og definerer mennesket.
Emmaline har et mål om at fejre, at det uperfekte er perfekt!

Alle produkter er håndlavede og designet i Danmark. Smykkerne er produceret i 925s Sterling Sølv & Forgyldt 925s Sterling Sølv med en tanke om at forene kvalitet og Dansk design. Emmaline Johansson finder inspiration til sine designs i naturen og inkorporerer naturmaterialer som ædelsten, ferskvandsperler og krystaller. Dette med en tanke om at skabe unikke smykker, med kontraster som omdrejningspunkt.

Et bæredygtigt udgangspunkt er en stor, personlig prioritet for Emmaline. Derfor er al emballage er produceret i 100% genbrugspapir og er FSC® certificerede varer. Derudover er Emmaline Johansson et Slow Fashion brand som følger MADE TO ORDER-princippet, for at mindske overproduktion og spild, hvilket medvirker til en grønnere omstilling! Køber du et produkt fra Emmaline Johansson udviser du omtanke til en bæredygtig livsstil og investerer i kvalitetsprodukter der er håndlavede og designet i Danmark. 

// Emmaline Johansson

Mød os

Emmaline Johansson

Indehaver

Emmaline Johansson er indehaver og stifter af brandet Emmaline Johansson. Hvis du har spørgsmål til virksomheden, produkter eller lignende kan Emmaline kontaktes pr. Mail: ej@emmalinejohansson.com

Kontakt

Emmaline Johansson

Events oprettet af Emmaline Johansson


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up