Cases

Grimaud - Nyt Liv til Gamle skatte

arrow_backTil oversigten

16. november 2022 | Chic Antique

At give nyt liv til gamle skatte, er hele filosofien bag grundlæggelsen af Chic Antique, og vores Grimaud kollektion er netop indbegrebet af det.

Grimaud kollektionen er et udvalg af unikke værker - gamle artefakter og varer, lavet af smukt patineret genbrugstræ. Og det bringer både varme, sjæl og historie til et hjem.

Et eksempel på dette, er de gamle vandflasker og mælkejunger. De blev engang brugt af folk i bjerglandsbyer, til at fragte vand og mælk til landsbyerne. De er smukt håndlavede, og i dag vil de se flotte ud alene, men også med en buket af tørrede blomster.

Serien indeholder skønt dekor, samt møbler. Fælles for alt Grimaud, er dets spor fra et tidligere liv og formål.

Grimaud-værkerne er lette at forelske sig i. Vi kunne ikke andet end at give nyt liv til disse gamle skønheder, og lade dem blive brugt og nydt endnu en gang.

Casen er skrevet af:

Chic Antique

Velkommen til Chic Antique og vores univers af rustik og romantisk, fransk interiør. Vores rejse udsprang fra de franske landskaber, nærmere lokaliseret i de stemningsfulde Brocante markeder. Her tilbragte Chic Antiques ejer, Bente Kienast, meget af sin tid gennem de varme somre i Frankrig. Og det var her, hvor gamle, skjulte skatte blev fundet – fyldt med så meget skønhed og historie, at de fortjente en genoplivning. Her blev drømmen vækket.

De franske loppemarkeder er stadig en stor del af hvem vi er, og vores designproces. I dag sælger Chic Antique til mere end 55 lande, og har et bredt

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Annie Karstoft

Agent Danmark - Øst

Chic Antique

På messen

Annie Karstoft

Susanne Gravergaard

Agent Danmark - Vest

Chic Antique

Susanne Gravergaard

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

Kundeservice

Chic Antique

På messen

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

keyboard_arrow_up