Artikler

Soft Whispers - NY AW24 Kollektion af Chic Antique

arrow_backTil oversigten

19. juni 2024 | Chic Antique A/S

Gå en tur i efterårets smukke landskab. Tag den sprøde luft ind. Og tag årstidens ubestridelige skønhed med hjem.

Når naturen iklæder sig sin mest imponerende palet af farver, mens de daler ned omkring os i den hviskende vind, er det her, inspirationen udfolder sig. Med dette i tankerne har vi skabt en Autumn/Winter 2024-kollektion, der hylder kærligheden til naturen og vores hjemlige frirum. Kollektionen kalder vi Soft Whispers.

Den vil drage dig ind med brændte toner af terrakotta og brun, og med smukke græskar og visne skønheder, som naturens egne ikoner for efteråret. Dog vil sarte nuancer af rosa og verte give et strejf af lethed.
Vi har set indad og afslører nye dybder af vores tidligere værker. Og som en blød hvisken fra fortiden vil nye, klassiske møbler få dig til at blive forelsket på ny.

Alt samles i bløde teksturer, linjer med kant og varme noter fra naturen. Så nyd vores nyeste kollektion, og giv dig hen til dens sagte hvisken.

Flere artikler fra Chic Antique A/S

Artikel er skrevet af:

Chic Antique A/S

Velkommen til Chic Antique og vores univers af rustik og romantisk, fransk interiør. Vores rejse udsprang fra de franske landskaber, nærmere lokaliseret i de stemningsfulde Brocante markeder. Her tilbragte Chic Antiques ejer, Bente Kienast, meget af sin tid gennem de varme somre i Frankrig. Og det var her, hvor gamle, skjulte skatte blev fundet – fyldt med så meget skønhed og historie, at de fortjente en genoplivning. Her blev drømmen vækket.

De franske loppemarkeder er stadig en stor del af hvem vi er, og vores designproces. I dag sælger Chic Antique til mere end 55 lande, og har et bredt

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Annie Karstoft

Agent Danmark - Øst

Chic Antique A/S

Annie Karstoft

Susanne Gravergaard

Agent Danmark - Vest

Chic Antique A/S

Susanne Gravergaard

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

Kundeservice

Chic Antique A/S

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

keyboard_arrow_up