Artikler

Räder - hvad vi står for

arrow_backTil oversigten

6. juni 2024 | Räder

Vi Skriver Designhistorie

Hos Räder er vores produkter skabt med kærlighed, dedikation og 100 procent egen design. Ligesom Räder produkter ikke bare popper ud af en maskine, gælder det samme for vores designfilosofi: alt er designet og udtænkt af vores eget designteam, bestående af seks produkt- og grafiske designere. Fra strategisk kollektionsdesign til den første produktidé til emballage, vores egne messestande, POS-materialer og trykte medier, kommer alt hos Räder fra hænderne og hovederne af vores kreative afdeling. Derudover samarbejder vi tæt med indkøb, marketing, logistik og distribution for at opfylde dine ønsker og kvalitetsekspektationer. Räder kollektionen er dermed muliggjort af et kompetent team af medarbejdere, der viser en stor grad af initiativ! Fordi det er den eneste måde at sikre, at vores smukke produkter garanterer succes for din detailbutik.

Social Ansvarlighed er en Æressag for os

Vores produktion finder sted over hele verden – ikke kun i fjerne dele af Asien, men også i Europa og endda Tyskland, som er blandt vores produktionssteder. Vi bruger traditionelle fremstillingsteknikker og regionale materialer, og i sidste ende er det disse faktorer, der afgør vores produktionssteder. For at sikre, at du også kan sælge vores produkter til dine kunder med god samvittighed, har vi gjort det til vores mission at tage sociale og bæredygtige handlinger alvorligt i værdikæden: vores produkter af høj kvalitet er næsten udelukkende lavet af fornybare råmaterialer. Derudover er de næsten helt fri for råolier, og vi tester alle varer for skadelige stoffer. For at garantere vores leverandørers og deres medarbejderes velfærd opretholder vi langvarige relationer med de små familieejede virksomheder og producenter ved at udføre flere personlige besøg hvert år, og vi sikrer de høje kvalitetsstandarder for vores produkter ved at udføre inspektioner på stedet året rundt.

Ingen er Perfekte, Men Et Team Kan Være

Räder – det er især menneskene bag mærket. Vi mener, det er vigtigt ikke kun at forme vores virksomhed succesfuldt for dig og os, men også at praktisere human management. Du vil mærke dette i hver samtale, i hvert produkt og i vores kærlighed til at gøre vores bedste for dig hver dag.
Sammenkomst er vores begyndelse.
Sammenhold er vores styrke.
Samarbejde er vores succes.

Artikel er skrevet af:

Räder

BY-HOLM

Som agent for Räder sætter jeg mig i kundens sted og vil gå meget langt for at få en win/win situation for alle parter. Og jeg glæder mig over hver en ny og spændende rejse med mine kunder. Min baggrund kommer fra livsstilbranchen, som jeg er meget passioneret omkring.

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Hanne Holm

Agent

Räder

På messen

Hanne Holm

keyboard_arrow_up