Artikler

Honningperler i Creators Community - Moderne naturplejeprodukter med traditionelle ingredienser

arrow_backTil oversigten

16. december 2022 | Honningperler - Bee inspired

Rene råvarer og naturlige ingredienser vinder stadig større indpas hos de danske forbrugere, som gerne forfalder til produkter med en tilhørende god historie. Præcis den kombination møder man hos Honningperler, som i år er at finde i det populære Creators Community på Formland.

Honningperler ejes af Kristin Olischer, som brugte et helt år på at udvikle de første naturplejeprodukter, som fremstilles af bivoks og honning fra bier, som hun holder på sin egen grund. Og det er lykkedes Kristin at udvikle en serie af lækre hudplejeprodukter, som er blevet taget rigtig godt imod af de kvalitetsbevidste kunder.

”Der er en tryghed i at vide, at man smører sig selv og sine børn med sæbe eller læbepomade, som er helt ren og fri for kemikalier. Alle produkterne er fremstillet af helt rene råvarer,” forklarer Kristin Olischer. Produktsortimentet udvikles hele tiden og altid med udgangspunkt i biprodukternes fantastiske egenskaber.

Honningperles produkter findes hos 28 forhandlere fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland samt enkelte forhandlere rundt om i Europa. Se fuld forhandlerliste på honningperler.dk og mød Honningperler på stand nr. 5340 i Hal F.

Artikel er skrevet af:

Honningperler - Bee inspired

Honningperler - Bee inspired

Under det slogan inspirerer jeg til at bruge rene naturplejeprodukter til gavn for sundhed og naturen siden 2019.

Rene råvarer og naturlige ingredienser vinder stadig større indpas hos de danske forbrugere, som gerne forfalder til produkter med en tilhørende god historie.

Alle hudplejeprodukter er håndlavede af mig med ingredienser fra egen biavl – honning & bivoks og er uden tilsætningsstoffer & konserveringsmidler.

Min læbepomade Naturel vandt Nordic Natural Beauty Awards 2021.

Min Body Peeling Geranium var nomineret til Nordic Natural Beauty Awa

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Kristin Olischer

Virksomhedsejer

Honningperler - Bee inspired

Kristin Olischer

keyboard_arrow_up