Artikler

Det hele startede med et fund i en genbrugsbutik.

arrow_backTil oversigten

13. januar 2023 | Relove and Roses

Mia Staunsager er kvinden bag RELOVE and Roses
Hun er uddannet designer og har mange års erfaring indenfor design, mode og håndarbejde – og med masser af kærlighed til faget.
Mia har altid elsket at bruge sine hænder i arbejdet med tekstiler. Det er noget, hun stadig prioriterer og værdsætter i dag i sit redesign-arbejde. RELOVE and Roses genskaber og forvandler indiske sarier til moderne, bæredygtigt tøj og accessories i respekt for materialerne og dets historie.

“Jeg har altid elsket at gå på loppemarkeder og genbrug. At gå på opdagelse og finde de fineste ting, der kan få et nyt liv og måske en helt ny funktion.”
Mia, RELOVE and Roses

Udover passionen for æstetik og design har Mia en stor passion for genbrug.
Et genbrugsfund var netop begyndelsen for RELOVE and Roses. Det hele startede med en kimono, som Mia fandt i en genbrug. En kimono i det smukkeste silke, som hun syede om til farverige, feminine hårbånd.
Et hårbånd blev til flere – og hårbånd blev til tasker, makeup-punge, hårelastikker og atter flere redesigns.
I dag er RELOVE and Roses et farverigt univers med et bæredygtigt fokus, der skaber, redesigner og forvandler tekstiler, der ikke fortjener at gå til spilde. RELOVE and Roses upcycler og bygger på tanken om REuse, REmake og RElove.

“Jeg synes, at det så fascinerende, at stoffet har en historie. At det har været vidne til en anden kvindes liv og traditioner, og at en ny kvinde så vil købe det, glæde sig over det og fortsætte historien – det værdsætter jeg virkelig.”
Mia, RELOVE and Roses

Artikel er skrevet af:

Relove and Roses

Upcycling og fashion med et bæredygtigt fokus.

Relove and roses omdanner indiske vintage silke sarier til tøj og accessories. Alle sarier bliver nøje udvalgt efter farve, mønstre og kvalitet, for at opnå det endelige æstetiske udtryk.

Vi skaber bæredygtige siluetter der passer til kvindekroppen. Og accessories der er praktiske, farverige og skaber glæde i hverdagen.

Nordisk design, etniske tekstiler og altid et bæredygtigt fokus.

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Mia Staunsager

Designer / ejer

Relove and Roses

Mia Staunsager

Rikke Vedel

Agent

Relove and Roses

Rikke Vedel

keyboard_arrow_up