Artikler

Burel får tildelt Red Dot Award

arrow_backTil oversigten

15. juni 2023 | 55° North

Red Dot Award. Vores portugisiske brand Burel Architecture har med denne smukke Room Divider vundet en Red Dot Award. Room DIvideren hedder ONDA, og betyder på Portugisisk bølge. Den bølgede form bidrager til at opsuge lyd i lokalet, og den er både let i designet og let at flytte rundt på. ONDA er designet af Burels creative director, arkitekt Rui Tomas. ONDA fås som standard i to størrelser, og selve bølgen er lavet i filtet uld, Burel. Der er hele 81 farver at vælge imellem. Har du brug for en skillevæg i din egen butik eller har du kunder, som har brug for en rumdeler på kontoret eller hjemme så kontakt os. ONDA kan ses på 55° Norths stand, F5020

Flere artikler fra 55° North

Artikel er skrevet af:

55° North

55° North udvælger brands, som er lavet af naturmaterialer, fremstillet i Europa, og som bidrager til at håndværksmæssige traditioner holdes i hævd.
Vores brands er klassiske interiør brands i high-end segmentet. Alle markedsførte produkter er langtidsholdbare både i ordets bogstaveligste forstand og fordi de har et langtidsholdbart design. Det er vigtigt for os at vores produkter er "value for money" og bliver et kært eje for forbrugeren i mange år.
Vi er agenter for LovelyLinen, Skovshoved Møbelfabrik og Cloud7, og så er vi distributør for Burel Mountain Originals.

Se profil
keyboard_arrow_up