på Formland Autumn 2024

Trademark Living A/S

J 7156

ONE MAN’S TRASH IS ANOTHER MAN’S TREASURE

Størstedelen af Trademark Living-produkterne har på forskellige måder deres rødder i Indien. Holdbare materialer og genbrug er vigtige elementer i Trademark Livings DNA, og Indien inspirerer os og giver os mulighed for at RECYCLE, UPCYCLE og NYPRODUCERE uden at gå på kompromis med vores unikke udtryk.

Når vi træder ind hos vores leverandører, åbenbarer der sig store områder med bunker af eksempelvis gamle døre, vitrineskabe og markedsvogne. Det er som at komme ind i et skatkammer, og vi føler os gang på gang som Aladdin i den magiske hule – vi ved aldrig hvilke skatte der gemmer sig.

Når vi leder i ”skatkamrene” finder vi produkter og materialer i forskellig stand. Nogle produkter bruger vi som de er, andre restaureres og andre igen vælger vi at upcycle. Eksempelvis forvandler vi gamle cykler til lamper, borde og dekorationer. Vi er også altid på jagt efter genbrugstræ, som vi bruger i produktionen af møbler.

Produkter fra Trademark Living A/S


Artikler skrevet af Trademark Living A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up