Incado A/S

Lokationer

Esbjerg Ø, Danmark

Find os på

Incado - kvalitets vægkunst

Velkommen til Incado - et hold af kreative mennesker, der gennem passion har skabt et inspirationsunivers med innovative og kvalitets kunstværker i mange formater i mere end 30 år. Vores sortiment rummer alt fra kvalitetsrammer, moderne og innovative spejle, tryk og print på diverse medier - heriblandt spejle, metal, beton, hør, bomuld og vores nyeste skud på stammen, Artist Paper fra Hahnemühle i 100% naturfibre.

Incado har fokus på fremtidens ressourcer, hvorfor det er et fokusområde for os at benytte og udvikle på vores miljøvenlige og bæredygtige synspunkter, materialer og processer. Samtidigt med at vi kan bibeholde topklasse kvalitetsprodukter.

Ikke blot følger Incado nutidens nyeste trends og tendenser - vi er også med til at skabe dem. Da vi har en innovativ og kreativ tilgang sammenlagt med vores årelange erfaring, der giver det bedste grundlag for vores eksistens.


One-Stop-Shop

Siden 1991 har Incado haft en vision om, at det skal være nemt at købe kvalitetskunst. Hvorfor vi i dag stolt kan sige, at vi har skabt en One-Stop-Shop inden for vægkunst igennem vores B2B webshop: b2b.incado.dk

Her er der fokus på en bekvemmelig og inspirerende rejse, der skal tage dig med gennem vores store udvalg af kvalitets vægkunst. Brugen er tiltænkt som en referenceramme og inspirationskilde, der optimerer brugen for alle vores samarbejdspartnere. Hvilket er bygget på vores fokus på gode og langvarige relationer - uanset din virksomheds størrelse.

Mød os

Jan Hermansen

Salgsdirektør

Kontakt

Jan Hermansen

Anette Berg Skafsgaard

Salgschef Norge/Sverige/Finland

Anette Berg Skafsgaard

Produkter fra Incado A/S


Artikler skrevet af Incado A/S


Cases skrevet af Incado A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up