Incado A/S

Lokationer

Esbjerg Ø, Danmark

Find os på

Incado - Vægdekorationer for alle

Velkommen til Incado - et team af kreative sjæle, som gennem passion har skabt et inspirerende univers med innovative vægdekorationer i forskellige former og størrelser i over 30 år. Vores sortiment spænder bredt, lige fra kvalitetsrammer til moderne og innovative spejle samt håndlavede værker, heriblandt vores mesterstykke, Canvas Fold.

Incado har fokus på fremtidens ressourcer, og derfor er det et centralt element for os at benytte og udvikle miljøvenlige og bæredygtige tilgange, materialer og processer - alt imens vi fastholder vores forpligtelse til produkter af høj kvalitet.

Vi følger ikke blot nutidens trends og tendenser hos Incado; vi er med til at forme dem. Vores innovative og kreative tilgang, sammenholdt med årtiers erfaring, udgør den stærkeste base for vores eksistens.

One-Stop-Shop

Siden 1991 har Incado haft visionen om, at det skal være enkelt at erhverve kvalitetsvægdekorationer. Derfor er vi i dag stolte af at kunne præsentere vores omfattende One-Stop-Shop for vægkunst gennem vores B2B-webshop: b2b.incado.dk.

Denne platform er udviklet til at tilbyde en gnidningsfri og inspirerende rejse, der guider dig gennem vores omfattende udvalg af kvalitetsdekorationer. Den fungerer som en reference og inspirationskilde, der forbedrer oplevelsen for alle vores samarbejdspartnere. Dette initiativ bygger på vores hengivenhed til at opbygge stærke og vedvarende relationer, uanset størrelsen på din virksomhed.

Mød os

Jan Hermansen

Salgsdirektør

Kontakt

Jan Hermansen

Anette Berg Skafsgaard

Salgschef Norge/Sverige/Finland

Anette Berg Skafsgaard

Produkter fra Incado A/S


Artikler skrevet af Incado A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up