på Formland Autumn 2024

Det Gamle Apotek A/s

H 6202

EVENTYRET STARTER I DET GAMLE APOTEK

Det ville være passende at starte fortællingen om Det Gamle Apotek med et “der var engang”, for sådan starter ethvert eventyr. Denne historie startede endda som et juleeventyr. Erik Tygesen grundlagde tilbage i 1989 Det Gamle Apotek i Tønder. Fundamentet for denne butik var hans forkærlighed for gamle bygninger, møbler, jul og nostalgi, og butikken skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Denne butik eksisterer stadig på torvet i Tønder, og er grundpillen for alt det som Det Gamle Apotek A/S er i dag.
Det startede med julen og de fysiske butikker, men den dag i dag er Det Gamle Apotek langt mere end det. Det Gamle Apotek A/S er blevet en af de førende engros udbydere af sæsonartikler i Norden, med mere end 5000 aktive artikler i sortiment. Ud af vores store varesortiment, er vi stolte af at kunne sige, at størstedelen af disse er i eget design. Vores designteam udvikler hver sæson nye spændende serier og kollektioner med fokus på at sammensætte tidens trends med de traditioner og nostalgiske motiver der hører vores højtider til.
På trods af den store udvikling vi har været igennem siden åbningen af vores første butik, har vores DNA ikke ændret sig. Vores kerne kompetence er stadig julen og den hygge, nostalgi og de traditioner der er forbundet med denne magiske højtid - dertil er sortimentet krydret med trendy farver og nytænkende designs. Tilsammen skaber dette rammen for at vi kan være totalleverandør for tusindvis af butikker rundt om i verden på deres magiske julesortiment.

VELKOMMEN TIL DET GAMLE APOTEK

Mød os på Formland Autumn 2024

Henning Tygesen

Direktør

Kontakt

Henning Tygesen

Kent Snitker

Salgschef

Kontakt

Kent Snitker

Produkter fra Det Gamle Apotek A/s


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up