Anker Chokolade er stiftet af Martin Nørregaard og Mikkel Anker i 2015.
Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier - Mikkel Anker - og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning - Martin Nørregaard. Med hver vores baggrund kommer vi derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til.
Mikkels baggrund indenfor det varme køkken og Michelin restauranter har gjort at vi har en anden tilgang til normerne indenfor smage i chokolade.
Vi føler os ikke begrænset af begrebet "sådan har man altid gjort", men har tilladt os selv at tænke kreativt og udfordre de smage der sædvanligvis findes i chokolade. Vi gør et stort arbejde med at udvikle smagene i hvert stykke chokolade, så det bare smager godt - men at det også ser indbydende ud.
Hele historien starter tilbage i december 2015, hvor vi kunne slå dørene op til vores første butik på Vesterbro. I en gammel kælder har en sommer stået på renovation og istandsættelse af et chokoladeværksted, som langt om længe var klar til at byde gæster velkomne d. 17 december 2015.
Her kunne vi slå kælderdøren op, så lokale kunne komme ned i butikken og se chokoladen blive produceret. Da alt har en start, var åbningstiderne i starte primært om aftenen og weekender, da Anker Chokolade var vores bibeskæftigelse udover fuldtidsarbejde og aftenstudier.
Heldigvis steg efterspørgslen hurtigt og efter et år blev det tid til at satse større og bruge endnu flere timer på Anker Chokolade.
I dag har vi tre butikker med tilhørende produktion og mange kunder rundt omkring i det danske land.
Mød os på Formland Autumn 2024
Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.