på Formland Autumn 2024

A2 Living

K 8058

A2 LIVING - EKSKLUSIVT INDOOR & OUTDOOR INTERIØR I EGET ENKLE OG SOLIDE DESIGN...

A2 Living - etableret i 2009 - er et lille, vågent og garanteret noget anderledes tænkende dansk interiørfirma med fødderne solidt plantet i den dejlige jyske muld - med egne designede produkter, der har dén lille specielle og anderledes detalje/finish, der så ofte efterspørges, men sjældent findes.
Det er spændende og gennemtænkte varer, i et rustikt, råt og enkelt nordisk design. Det er solide og gedigne produkter, som A2 Living sætter en ære i at lægge navn til - kort sagt, dansk design der holder…

A2 Livings markante - og til tider ganske store - produkter findes i de mest trendy butikker indenfor interiør, livsstil, møbler, boligindretning, brugskunst samt blomster- & havedesign. Butikker og forretninger, hvor kunder søger det helt specielle og lidt anderledes kvalitetsprodukt, der matcher den enkle og moderne boligindretning - det være sig både indendørs samt udelivet i haven, på altanen og på terrassen.
De ”hårde” materialer som jern, kobber og beton kombineres og mixes med de mere ”varme” og ”bløde” materialer som genbrugstræ, kork og rattan, og forener dermed den røde tråd igennem hele sortimentet.

Som udgangspunkt er alt unødvendigt skåret væk, hvorved slutresultatet er ganske enkle og tidløse produkter - kendetegnet ved det minimalistiske udtryk som er omgangspunktet og detaljen i sig selv.

Hos os er det ikke nok at designet rammer plet, brugsværdien skal også være unik ;-)

Mød os på Formland Autumn 2024

Allan Riis Søndergaard

Creator / Owner

Kontakt

Allan Riis Søndergaard

Emil Riis Bucvardt

Business Development / Owner

Kontakt

Emil Riis Bucvardt

Produkter fra A2 Living


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up