på Formland Spring 2024

Stences

F 5200

Brands

  • Stences

Repræsenterede virksomheder

  • Stences

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Tvis, Holstebro, Danmark

Se også

Find os på

En fælles drøm om at skabe noget sammen som familie blev i 2020 startskuddet til Stences. Bag det iøjenfaldende univers af unikt boliginteriør står mor og datter, Pia og Thea.

Med en stærk bevidsthed om og sans for nutidige og fremtidige tendenser, designer Thea virksomhedens produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences' visuelle udtryk og univers. Som pendant til det kreative, er Pia virksomhedens strukturerede hoved, som sørger for at holde styr på alle løse ender.

Ved udelukkende at arbejde med langtidsholdbare materialer, sigter mor-datter-duoen efter, at deres stilfulde produkter skal gå i arv fra generation til generation. Produkterne kan, trods deres forskellige udtryk, alle kombineres på kryds og tværs samt med lethed tones op eller ned alt efter personlig stil.

FUN FACT:
Undrer du dig over navnet Stences? Stences er en forkortelse udgave af det fælles mellemnavn "Christence" efter Pias mormor.

Produkter fra Stences


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up