Sjælsø Nordic ApS

Lokationer

Grindsted, Danmark

Oslo, Norge

Find os på

VI TROR PÅ GENBRUG. HVORFOR IKKE BRUGE DET, DER ALLEREDE FINDES?

Sjælsø Nordic har et omhyggeligt udvalgt sortiment af UPCYCLEDE, RECYCLEDE og ORIGINALE gamle møbler og interiør målrettet den nordiske smag. Vi er hele tiden på jagt efter nye spændende produkter. Vi tror på genbrug!

Vi elsker at finde smukke gamle ting, som kan blive forvandlet til smukt interiør med sjæl og historie. Gamle ting, som nu får nyt liv her hos os. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Gamle isforme og bordben bliver til lysestager, gamle kufferter til sofaborde, bakker til rulleborde og murstensforme til smukke kasser og hylder. En verden af muligheder...​

Vi bruger meget tid på vores leverandørers genbrugspladser - i jagten på de helt særlige varer. For os er forskelligheder, skævheder og unøjagtigheder, det der giver liv og sjæl i hjemmet - historier der er med til at gøre vores hjem unikke.

Sjælsø har egne sælgere i Danmark, Sverige og Tyskland, men har også agenter i Norge, Finland og Schweiz. Vi har forhandlere i mange lande, men er altid på udkig efter flere forhandlere, som er passioneret omkring vores koncept.

Vi har showrooms i Grindsted og Oslo men du finder os også på relevante messer i Skandinavien. Derudover har vi en velfungerende og altid opdateret webshop og relevant markedsføringsmateriale i form af Lookbooks, salgskataloger og materiale til online marketing. Seneste initiativ er små branding videoer, som fortæller mere om vores produkter.

Vi glæder os til at vise dig vores nyheder og fortælle mere om vores koncept. Du finder os i Hal H stand 6280.

Du finder mere information på www.sjaelsoenordic.com.

Mød os

Mette Holst-Andersen

Ejer

Kontakt

Mette Holst-Andersen

Eva Holst-Andersen

Ejer

Kontakt

Eva Holst-Andersen

Peter Arens

Area Manager

Kontakt

Peter Arens

Anette Røntved

Sælger Fyn/Jylland

Kontakt

Anette Røntved

Produkter fra Sjælsø Nordic ApS


Artikler skrevet af Sjælsø Nordic ApS


Cases skrevet af Sjælsø Nordic ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up