på Formland Spring 2024

Pindstrup Mosebrug A/S

J 7364

Brands

  • Pindstrup
  • Upyard

Specialeområder

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

8550 Ryomgaard, Danmark

Se også

Find os på

På vores stand vil du både finde inspiration til haven og blive klogere på, hvorfor jord ikke bare er jord, og planter ikke bare er planter.

Vi ved næsten alt om jord, og hvordan vi skaber de bedste betingelser for dine planter - om det er i gartneriet eller i haven, i bede, krukker eller højbede.

Vi har en bred serie af Pindstrup-muldprodukter i høj kvalitet, som bygger på den viden, vi har fra samarbejdet med professionelle gartnere i hele verden.

Du finder desuden et udpluk af haveartikler, herunder gødninger, forspiringsartikler og ikke mindst nogle af alle vores produkter fra Upyard.
Upyard er et helt koncept udformet med tanke på en legende let forbedring og optimering af uderummet, inspireret af skandinavisk minimalisme og design ved hjælp af naturlige materialer.

Til den nye sæson har Upyard skabt sjove og spændende haveprodukter, som appellerer til både den erfarne og mindre erfarne have-entusiast, der ønsker at dyrke blomster, krydderurter og grøntsager i både parcelhaven og den lille altan i byen.

Vi glæder os til at se dig!

Mød os på Formland Spring 2024

Klaus Tuffveson Jensen

Salgschef

Kontakt

Klaus Tuffveson Jensen

Annette Falther

Salgsassistent

Kontakt

Annette Falther

Henry Fruekilde

Salgskonsulent

Kontakt

Henry Fruekilde

Torben Møller

Salgskonsulent

Kontakt

Torben Møller

Produkter fra Pindstrup Mosebrug A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up