Mojoo Aps.

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Vejle, Danmark

Find os på

Mojoos rødder udspringer af de smukke, tidløse LUX lakbakker og LUX lakæsker til hjemmet.
Vi har en klassisk basis kollektion med en bred vifte af farver. Der udvælges nye trendfarver hver sæson, som passer tone i tone til tidligere sæsoners farver.
Alle Mojoos produkter passer sammen som byggeklodser og kan mixes på kryds og tværs, nøjagtig som du ønsker.
Alt er håndlavet. De fine bakker og æsker er produceret i Vietnam efter gamle traditionelle teknikker.
De er udført i træ, som er lakeret op til 12 gange og tager 45 dage at producere.
Denne teknik giver den bløde overflade i højglans, som vi elsker.
Senere er flere grene kommet til. Kollektionen består af rå og skæve produkter, som får mange til at kigge en ekstra gang.
Produkterne er blandt andet smukke AGAT sten, som hver udgør sit eget unikke farvespil. De er alle sammensat forskelligt med halvædelsten fra Middelhavets bund.
Videreudvikling af de traditionelle LUX lakbakker har ført til vores STING kollektion. Her er de traditionelle bakker blevet beklædt med kunstlæder med print af stingray (rokke).
Den bløde og matte overflade på STING bakker og STING æsker er utrolig smuk og tidsløs sammen med de klassiske og blanke LUX lak bakker og LUX lak æsker.
Efter stor positiv feedback på den nye tekstur på STING produkter, lancerede vi en linje med matte lakbakker. Igen produkter der passer i farver og størrelser med de øvrige produkter.
Nyeste skud på stammen er vores eksklusive kollektion i messing IXORA, WAVE og PEA POD som giver et luksuriøst og elegant touch til de andre produkter og alles hjem.
Alt i alt er Mojoos kollektioner skabt for, at designelskere, som os selv kan sammensætte egne stilleben med vore produkter som passer perfekt ind i det individuelle og unikke hjem.

Mød os

Lene Kjær

Indehaver

Jeg har været ejer af Mojoo siden 2014 og altid arbejdet i møbel- og interiør branchen. Efter 20 år som salgsagent for andre brands, føltes det helt rigtigt at købe Mojoo og videreudvikle kollektion efter mine egne ideer og ønsker. Interiør og indretning har været min passion i en stor del af mit liv fra jeg indrettede mit teenage værelse med stor entusiasme.

Kontakt

Lene Kjær

Pernille Lok

Salgsagent Jylland/Fyn

Jeg har arbejdet som sælger de sidste 20 år og de seneste 6 år som selvstændig salgsagent. Drevet af mødet med mine kunder, samarbejdet om at finde det helt rigtig sortiment til din butik og ikke mindst at lave en god handel altid med et smil og godt humør.

Kontakt

Pernille Lok

Produkter fra Mojoo Aps.


Artikler skrevet af Mojoo Aps.


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up