MJM Hats

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Hvidovre, Danmark

Find os på

MJM siden 1829

M.J.Michaelsen A/S er en dansk engros- og detailvirksomhed grundlagt i 1829.
Gennem tre århundreder har vi lavet produkter, der promoverer og afspejler de nuværende modetrends for både mænd og kvinder.
Uanset om du er til mode, fritid eller udendørs, leverer MJM hovedbeklædning, der matcher dine behov.
De tidligere år har vi haft en enorm succes med strå- og panamahatte, takket være en kæmpe udvidelse af vores sortiment i dette spændende segment. Som altid finder du masser af spændende nye varer, både til det moderigtige, men også til fritids- og udendørsbrug.
Som i alle ved, er det skandinaviske vejr ALTID hattevejr....men nogle gange er det rart med en paraply. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af paraplyer i alle prisklasser....kom og se...!
På messen vil vi også løfte sløret for en helt ny udvikling på sokkeområdet....Italienske lækkerier når de er bedst. Lækker superblød og behagelig Merinould og Alpakka kvaliteter...både til daglig brug, men også modeller udviklet til vandreture og udendørs brug generelt.
M.J.Michaelsen A/S arbejder hårdt på at fastholde sin førende position inden for økologiske og genbrugsstoffer i alle vores produktgrupper....og langt størstedelen af ​​vores varer er produceret i Italien, da vi mener, at europæisk produktion reducerer transportens påvirkning af vores klima.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up