Manigrip

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Aarhus, Denmark

Find os på

25% af hjælpemidlerne på det danske marked bliver ikke brugt på grund af identitetsproblemer, derfor mener vi i Manigrip, at design er altafgørende for at mennesker med nedsat håndfunktion får en bedre hverdag.

Fokus har været på både funktion og æstetik. Funktion ved at registrere det som medicinsk udstyr, så det lever op til de strengeste krav, og æstetik ved at have indgået et samarbejde med en dansk designer og har haft fokus på at det ydre kan komme i forskellige farver, teksturer og materialer.

Resultatet blev produktet - Wini.
Wini er en grebsforstørrer, der ved hjælp af patenteret teknologi griber fat om alle smalle genstande lige godt. På den måde kan vi erstatte over halvdelen af alle hjælpemidler til hænderne og tilbyde et produkt som passer ind i hjemmet.

Mød os

Thomas Solgaard

Salgsdirektør

Jeg er medstifter og salgsdirektør for Manigrip. Jeg vil være at finde på messen hvor man kan se og prøve vores produkt Wini som er en alsidig grebsforstørrer til mennesker med nedsat håndfunktion.

Kontakt

Thomas Solgaard

Henrikke Kylén Pedersen

Administrerende direktør

Kontakt

Henrikke Kylén Pedersen

Produkter fra Manigrip


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up