Lanng´s Emballage Aps

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Randers, Danmark

Lanngs Emballage er totalleverandør indenfor emballage i bølgepap, massivpap og kartonnage. Desuden skilte, POS og palledisplays m.m.

Lanngs Emballage skal nok hjælpe dig i mål med din næste emballage.
Kom forbi vores stand J7334, her har du mulighed for at se og tale med os om din næste emballage. Vi glæder os til at se dig.

Husk emballagen skal understøtte dit produkt, det skal ikke undervurderes.

Lanngs Emballage producerer :
- Fødevaregodkendt emballage.
- FSC godkendt emballage.
-Vi er tilsluttet branchens (Grakom) CSR-kodeks og FN Global Compact.

Vi tænker på miljøet - gør du ?

Mød os

Karl Mikkelsen

Direktør

Karl Mikkelsen er direktør for Grafisk Finish og Lanngs Emballage i Randers. Karl Mikkelsen har mange års erfaring i at give kunderne den bedste vejledning i både konstruktion, optimalt materialevalg og produktion af alle typer æsker i bølgepap, massivpap og kartonnage. Karl er desuden skarp i alle former for POS materialer.

Kontakt

Karl Mikkelsen

Henrik Lanng

Salgschef

Henrik Lanng har mange års erfaring i at give kunderne den bedste vejledning i både konstruktion, optimalt materialevalg og produktion af alle typer æsker i bølgepap, massivpap og kartonnage. Her kan bl.a. nævnes fødevare æsker, nonfood æsker, lagerkasser, forsendelsesemballage, Added value, gave æsker, naturmedicin æsker m.m

Kontakt

Henrik Lanng

Karen Greve Jensen

Grafisk Konsulent

Karen Greve Jensen har mange års erfaring som grafisk konsulent. Karen brænder for forædling og for at lave seminar omkring emballage og andet. Har din emballage blikfang ? - så dit produkt bliver husket ? Karen er firmaets blæksprut.

Kontakt

Karen Greve Jensen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up