på Formland Autumn 2024

Læsø Uldstue ApS

H 6186

Brands

  • Nataly
  • Kattegat

Repræsenterede virksomheder

  • Læsø Uldstue ApS

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Læsø, Denmark

Se også

Læsø Uldstue ejes af min hustru og jeg og har hjemme på Læsø.
Jeg er tidligere medejer af Silkeborg Uldspinderi som dengang var familieejet. I 2018 købte Anette og jeg Læsø Uldstue. Silkeborg Uldspinderi var i mange år leverandører til Læsø Uldstue af blandt andet plaider og dyner så vi havde et kendskab til Uldstuens produkter, og et ønske om at prøve at bo på en dansk ø.

Vi har længe ville udstille på messer i Danmark men grundet pandemi og krise er det først nu i 2023 at vi endelig kommer på messe.

Læsø Uldstue forhandler blandt andet:
Plaider fremstillet af 100% uld i en lækker kvalitet i 140*240 cm.
Upcycled plaider som er fremstillet af garnrester fra spindeprocessen. Disse plaider har et højt indehold af alpaca og fin uld og findes i mange skønne farver.

i 2020 startede vi op vores alpacasokker. Vi lader garnet spinde i Peru, efter vore anvisninger, og strikker sokkerne i Europa. Sokkerne er meget hurtigt blevet en bestseller i Uldstuens butik på Læsø. I 2022 blev der således solgt mere end 1500 par sokker i butikken i højsæsonen.

Tørklæder i uld og alpaca er også en del af sortimentet.

Vi håber at møde jer på vores stand til en hyggelig snak.
med venlig hilsen
Mathias og Anette

Produkter fra Læsø Uldstue ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up