Hanne Lejbølle

Lokationer

Svendborg, Danmark

Textiler fra Kashmir, Rajasthan og Himalaya

Jeg importerer forskellige varer fra Indien:
Sjaler fra Kashmir og Himalaya, Textiler fra Rajasthan i form af kåber og tasker syet af Indiske sarier, samt sommertøj i traditionel indisk blokprint.
Som andre eventyr begyndte mit, med en rejse ud i den store verden og for mig gik rejsen til Mcleod Ganj i Himalayabjergene.Her bor Dalai Lama og de tibetanere der er flygtet fra det kinesiske styre i Tibet.
Under mit ophold oplevede jeg en varme og interesse som udviklede sig til venskaber.
Det føles derfor som en naturlig udvikling, at jeg rettede blikket mod den lille by i Himalaya, da jeg skulle starte egen virksomhed i efteråret 2010.
Her vidste jeg, at jeg kunne finde gode leverandører, med produkter af høj kvalitet og i et design, som jeg kunne stå inde for. Sjalerne kommer bl.a. fra Kashmir, som er kendt for deres gamle familie traditioner indenfor tekstil og handel og deres høje kvalitet, men også fra producenter, i Kulu Dalen i Himalaya.
Jeg er opvokset med et garnnøgle i hånden og har elsket at strikke siden jeg var 5 år og lærte fra starten af, at man spildte tiden, hvis man ikke havde gang i et stykke håndarbejde.
Jeg er uddannet væver, og har haft dekorations opgaver på forskellige teatre i samarbejde med bl.a. Jean Voigt.
Mit fokus og store interesse ligger i sjalerne. Som udgangspunkt vælger jeg hvert enkelt sjal ud, og kan på den måde følge med i forholdet mellem kvalitet og design.
Jeg har de sidste år arbejdet med at designe kåber og tasker syet af indiske bomulds sarier, kimonoer og kjoler op i mine egne print og design.
Det er mit koncept og vigtig proces for mig, ”at se med fingrene”
Konceptet fra udvælgelsen viderefører jeg til salget i butikkerne. Her vælger kunden de design der tiltaler vedkommende og kunden får sine varer leveret med det samme.
Samtidig giver denne arbejdsgang større mulighed for at ramme en bred kundegruppe og jeg kan tilfredsstille mange forskellige ønsker indenfor stil og design.

Mød os

Hanne Lejbølle

Ejer

Jeg har gennem hele livet haft fokus på kunst og design. Den erfaring og interesse bruger jeg til at udvikle mit firma så det både er unikt og moderne.

Kontakt

Hanne Lejbølle

Produkter fra Hanne Lejbølle


Artikler skrevet af Hanne Lejbølle


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up