Diaz Jewellery

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

København, Danmark

Silkeborg, Danmark

Find os på

Diaz Jewellery er et voksende smykkebrand, der skaber unikke kvalitetssmykker i genbrugt sølv og guld. Smykkerne er fremstillet i 100% sterling sølv og belagt med 18 karat guld. De designes i Danmark, hvorefter de produceres hos vores familieejede producent i Spanien.

Vi har en vision om at skabe et styrkende brandfællesskab for kvinder, hvor diversitet er i fokus og smykkerne minder bæreren om, at de kan opnå deres drømme.

Mød os

Isabella Diaz

Stifter og Designer

Mit navn er Isabella Diaz, jeg er 25 år gammel og designeren bag Diaz Jewellery. Jeg startede virksomheden tilbage i 2020, og siden har jeg drevet forretningen ved siden af fuldtidsstudie, hvor jeg bliver bachelor om et år. Går meget op i, gennem brandet, at inspirere andre unge kvinder til at springe ud i, hvad end de drømmer om. Udover at studere Smykker, Teknologi og Business på KEA, har jeg 3 års erhvervserfaring fra branchen, hvor jeg har arbejdet som salgsassistent i en stor smykkeforhandler-kæde. Kontakt mig endelig for yderligere spørgsmål eller muligt samarbejde. Ser frem til at høre fra dig!

Kontakt

Isabella Diaz

Produkter fra Diaz Jewellery


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up