Bastant Design v/MG Walls & Design

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Roskilde, Danmark

Roskilde, Danmark

Roskilde, Danmark

Find os på

Bastant er et dansk designfirma, der producerer brugskunst i højeste kvalitet. Vores designs er smukke, enkle og tidløse og emmer af luksus og æstetik med det lækre materialevalg i ren messing og stål.

Bastants første og mest kendte design er den unikke køkkenrulleholder i messing eller stål, som netop er udsprunget af længslen efter en “bastant” køkkenrulleholder på markedet, der kan gøre sit arbejde meget bedre end blot at holde en køkkenrulle - nemlig både at se æstetisk ud, at kunne betjenes uden følelsen af “daller” og ikke mindst at kunne betjenes med én hånd uden at vælte!

Man oplever tydeligt følelsen af tyngde og robusthed bare at kigge på køkkenrulleholderen, og det er en fornøjelse også at håndtere den enten ved brug, eller når den skal flyttes rundt. Den ligger simpelthen bare godt i hånden, og man bliver draget af at kigge på det smukke materiale og geniale udformning.

Med tiden skal køkkenrulleholderen udvikles i andre farver samt der udvikles andet interiør i messing og stål - blandt andet toiletrulleholdere, håndklædeholdere, shampoohylder, knager, greb og meget mere.

Alle vores designs udformes i hånden på lokal, dansk fabrik, ligesom vi selv designer alle vores produkter.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up