Art to Basic

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Dirkshorn, Holland

Sorø, Danmark

Find os på

Art to Basic er et eksklusivt og bæredygtigt dansk-hollandsk brand, som lærer dig alt om at lave din egen maling ud fra rene pigmenter og råvarer.

Pigmentboksene indeholder al viden, men også de ingredienser og redskaber, du skal bruge for at lave din egen akvarelmaling, blæk, oliemaling etc.

Når du først har lært principperne, kan du bruge alle naturens egne råvarer eller præcis de pigmenter du ønsker, til at lave endnu flere slags maling og langt mere bæredygtigt.

Når du investerer i indholdet i denne boks, ærer du både håndværksmæssige traditioner, der er skabt i samspil med jordens naturlige ressourcer og du passer godt på naturen ved at undgå unødige tilsætningsstoffer og overforbrug.

Art to Basic består af forskellige boks, der lærer kunstinteresserede, kunstnere og alle andre kreative mennesker at lave deres egen kunstmaling af rene pigmenter og råvarer.

Vi udvikler konstant nye bokse, der kan vise dig, hvilken fantastisk verden maling er og så vil vi gerne inspirere dig til at blive mere begejstret!

Produkter fra Art to Basic


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up