Agenda with Passion / Humble by Sofie

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Herning, Danmark

AGENDA with passion tekstil firma med opstart i år 2020 , hvor ideen til en længe passion fik sin start. Vi får produceret de skønnest AGENDA puder i de fineste hånd plukket metervare fra Indien, dette gør at de er hver især unikke og findes kun i få antal. Vi kommer derfor altid med nye puder, når vores lager er ved at være i bund. Vi forsøger ikke at lave en over produktion selvom vi på vores puder er et Express mærke.

Derudover med opstart forår 2023 kommer vi med skøn lille tøj kollektion med en boheme vibe, der går godt i tråd med vores unikke AGENDA puder.

Mød os

Laila Bucka

Indehaver

Iværksætter bag mærket AGENDA with passion . Jeg har mange års erfaring med tekstil branchen indenfor design , indkøb og produktion. Nu udlever jeg en drøm at begive min ind i interiør verden samtidig med jeg stadigvæk gør i tekstil modeverden- Da jeg med indehaver af mærket HUMBLE by Sofie.

Kontakt

Laila Bucka

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up