Artikler

Nyheder var et trækplaster på fremadskuende Formland

arrow_backTil oversigten

31. januar 2023

Interiør- og designbranchen blev tanket op med dugfrisk viden og de nyeste produkter og blev dermed klædt på til fremtiden på Formland Spring 2023, der 29.-31. januar samlede hele branchen i MCH Messecenter Herning. Flere nye tiltag var på plakaten, og modtagelse var varm.

Ny termin, ny koncepthal og ny udstilling. Formland Spring 2023 bragte flere nyheder med sig, og hver på sin måde har de bidraget til, at den traditionsrige interiør- og designmesse bevæger sig i takt med tiden. Det står klart, efter den 77. udgave af messen tirsdag takkede af efter tre inspirationsspækkede dage med høj aktivitet.

- Vi glæder os over en god og fremadskuende messestemning på Formland. Det vil vi gerne takke både udstillere og de 8.163 besøgende fagfolk for, ligesom vi glæder os over den meget positive modtagelse af nyhederne på denne Formland, nemlig 'Formland Circular Days' og 'Fashion & Lifestyle', siger Georg Sørensen og tilføjer:

- Vi er taknemmelige for tilkendegivelserne fra både udstillere og samarbejdspartnere og ser frem til i fællesskab at fortsætte udviklingen af Formland.


Nye tiltag taget godt imod

Udstillingen 'Formland Circular Days' bød på 31 kuraterede brands med cirkularitet som omdrejningspunkt, og debuten var et tilløbsstykke fra start til slut. Det samme gjaldt den nye koncepthal 'Fashion & Lifestyle' med udstillere inden for mode og tilbehør. Det viste sig - helt som forventet - at være et godt initiativ, fortæller Thomas Klausen, administrerende direktør i brancheforeningen Dansk Mode & Textil.

- Flere af udstillerne var spændte, men de mange tilkendegivelser, jeg har fået fra dem, har været positive; de har været meget glade, har alle fået tilført nye kunder og ønsker alle at være med igen. Når man har denne slags livstilsmesse, som jeg vil kalde Formland, er det helt naturligt at følge detaillandskabet, og derfor bliver vores opgave at lave det endnu bedre og endnu større næste gang med flere brands og udstillere. Det ser jeg frem til, og det gør fashion-udstillerne også.


Bredden giver de uforudsete muligheder

Messens brede fokus bliver fremhævet af flere udstillere. Det gælder blandt andre interiør- og brugskunstvirksomheden Chic Antique, der har udstillet på Formland igennem en lang årrække.

- Når vi står sammen som branche, tiltrækker messen mange forskellige typer af besøgende, og det betyder, at vi kommer i kontakt med folk og butikker, vi normalt ikke ville nå ud til. Vi har også denne gang fået utrolig mange nye kunder og leads med hjem, og samtidig opnår vi et personligt bånd til dem, vi møder her på Formland. Vi har haft nogle rigtig gode dage, og derfor har vi også planer om at fortsætte med at deltage, fortæller Amanda Johnsen fra Chic Antique.

Samme melding lyder fra Pernille Hove, der er ejer og stifter af møbel- og interiørfirmaet Hove Home og agent for Svanefors of Sweden og PR Home of Scandinavia, der alle var repræsenteret på messen. Hun roser Formland for at følge med tiden - og kalder det en nødvendighed, at messen bredes ud.

- Vi kan se det på den måde, butikkernes sortiment sammensættes på nu - det er langt bredere, og derfor er det helt rigtigt, at messen også går den vej. På Formland møder jeg både nuværende, men også flere nye kunder, og alt i alt er det også denne gang gået godt - både målt på salgsrate og antallet af nye kunder. Det er en rigtig god mulighed for at vise hele produktpaletten frem, skabe kendskab og netværk og både give og få inspiration, siger Pernille Hove.

Formland Spring, der plejer at blive gennemført over fire dage fra torsdag til søndag, strakte sig denne gang over tre dage fra søndag til tirsdag. Messen blev besøgt af i alt 8.163. Formland Autumn 2023 udspiller sig 20.-22. august i MCH Messecenter Herning.

Flere artikler fra Formland

keyboard_arrow_up