Trend Zone • Grounded - The Element of Living • Hal D

Trendzonen på Formland Autumn 2023

Grounded - The Element of Living

Grounded er, når det helt nære og trygge møder det mere drømmende og lette.

I et univers med grobund i elementerne bliver vrangen vendt ud for at få beskuerne til at se tingene fra en ny vinkel. Udstillingsformen er legende. Displays, materialer og formsprog bliver visuelle fortolkninger af elementerne; jord, ild, vand og luft, og skaber samspil med de udstillede produkter.

Formsproget er bastant, buttet og kraftigt, med quiltede stoffer og polstrede detaljer i hør, uld og up-cyclede materialer. En kombination af florlette tekstiler flagrende i vinden, glas og transparente overflader, der reflekterer og skaber nye rum. En tendens, der omfavner det enkle rene udtryk, det ufuldkomne og naturlige med inspiration fra ny brutalisme og wabisabi. Skønheden i det uperfekte. 

Med to fortolkninger af tidens farvepaletter; de varme, dybe toner og de kolde, klare nuancer, skaber vi stærke referencer til Moder Jords farveunivers. Materialerne i Grounded er baseret på genbrug, up-cycling, re-cycling og omtanke. Vi ønsker at sammensætte materialerne på nye måder og skabe inspiration til både inventar og produktvalg i din butik.

Vi færdes i en foranderlig verden, som skaber en stigende tendens mod at blive mere "grounded" i vores tilgang til livet. Vi skal lære at navigere i en verden med AI og Metaverse, hvor vi har en naturlig skepsis og usikkerhed over for det ukendte og for, hvordan disse teknologier vil påvirke vores liv og samfund. Tillid og gennemsigtighed bliver stadig vigtigere for os. Vi søger efter mere balance og tryghed.

Vi ønsker at passe på vores Moder Jord. Det afspejler sig i vores behov for at komme tættere på naturen og dens rå, umiddelbare skønhed. Det er meningsfuldt. Vi søger mod det, vi kender for at skabe harmoni i vores liv. Det store klimafokus får os til at ønske mere enkle rammer for vores liv for at give plads til det, der er væsentligt. Vi forlanger transparens i hele værdikæden og stiller krav til høj kvalitet, godt håndværk og en ægte historie. 

Verden drejer rundt, og vi skal dreje med.

Happenings på Trendzonen

Du kan dagligt deltage i en inspirerende trendtalk med Studie Flyhelsted på Trendzonen - The element of Living. 

Kl. 11.30 – 12.00 | Trendtalk - The Element of Living

Kom helt tæt på tankerne bag sæsonens trendzone Grounded - The Element of Living.
Få indblik I tilblivelsen og bliv inspireret når Studie Flyhelsted fortæller. 

Årets koncept til trendzonen på formland

En sammensmeltning af udvalgte produkter på Formland

keyboard_arrow_up