Trend Zone • Colors - a living network • Hal D

Trend zonen på Formland Spring 2023

Colors - a living network concept by Studie FLYHELSTED

Vi står midt i en opbrudstid. Det skaber opgør med vanetænkning og de gamle normer - en frisættelse der giver plads til fremtidens muligheder. Vi har brug for hinanden, hvor vi i fællesskab definerer nye parametre for succes og livskvalitet. Det personlige udtryk er stadigvæk den gennemgående tendens som præger modebilledet. Dette miks af farver og stilarter afspejler sig også i interiørbranchen og tendensen fortsætter. Alt er tilladt, og du kan sammensætte din collage som du har lyst, det er helheden som skaber oplevelsen.

Vi ser en forandring med den lineærøkonomi som har bulderet afsted hvor alt skal være helt nyt, for i stedet at blive en del af den cirkulæreøkonomi hvor recycle og upcycle er i fokus. Abonnements- og deleordninger på alt fra tøj, cykler, biler og sommerhuse, tager fart. Måske er det buddhistiske livssyn om at eje så lidt som muligt, ved at finde vej til den vestlige verden?

Vi upcycler genbrug og sammensætter med nyt, og alle tidsperioder mixes frit og humoristisk. Lige fra industrialiseringens rå rammer der møder 80érnes pastellede farvepalette i en sammenplantning af nyfortolkninger. Med andre ord, de hvide vægge er erstattet med farver og tapeter. Det taktile udtryk er dominerende med alt fra boucle til lak. Vi dyrker det unikke ved håndværkets formsprog. Der er masser af plads til at blande mønstre og print med de naturlige materialer som træ, rattan, sten og metal. Midt i alt stilmikset er fællesnævneren, at det skal have et bæredygtigt afsæt.

Tid er også en værdi, det er selfcare for os som menneske, og for vores mentale sundhed. Opblomstringen af håndværk og sysler, viser tydeligt at vi har behov for at fylde os selv op med det der giver mening i et mere nedtonet tempo, Vi søger balance for at kunne bidrage konstruktivt og eftertænksomt til omverdenen. Dette viser sig ved et større fokus på værdier, indhold og holdning. Forbrugerne vil mærke dig som virksomhed, og søger visioner, ærlighed og transparens som de kan spejle sig i. Din personlige kurratering er ikke ligegyldig, den er altafgørende for din succes.

Colors - a living network I en transparant og let stemning omgivet af tidens klare farver bevæger man sig gennem en fortolkning af boligens rum. Oplevelsen er abstrakt sammensat og personlig med kontraster af humor og alvor. Rammerne er skabt med et bæredygtigt afsæt i et levende netværk hvor der er højt til loftet med plads til fællesskab, for sammen er vi stærkere.

Velkommen til Colors – a living network.

Årets koncept til trendzonen på formland

En sammensmeltning af udvalgte produkter på Formland

Programoversigt - Colors a living network

Søndag

Vil du høre mere om tankerne bag trendzonen og vores arbejde med at skabe området? Kig forbi til en tur gennem universet Colors - a living network.

Workshop med Trine Runge Jessen fra broderist.

Facebook & Instagram: @broderist

Kaste dig ud i brodering sammen med Trine, som vil dele sin glæde ved det anderledes broderi med dig. 

Vi håber, du har lyst til at komme og sy skævt sammen med Trine og få ild i nålen.

Fantombryg, som holder til på stand F5336, giver dig mulighed for at smage deres 6 økologiske specialøl, som du har mulighed for at give dit helt eget design - uden lang ventetid og dyre omkostninger.

Kig forbi, få en smagsprøve og sæt dit eget præg på øllen. 

Mandag

Vil du høre mere om tankerne bag trendzonen og vores arbejde med at skabe området? Kig forbi til en tur gennem universet Colors - a living network.

Workshop med Trine Runge Jessen fra broderist.

Kast dig ud i brodering sammen med Trine, som vil dele sin glæde ved det anderledes broderi med jer.

Vi håber, du har lyst til at komme og sy skævt sammen med Trine og udfordre broderiet.

Har du ligesom os jævnligt svært ved at sove og slappe af? Dårlig søvn er en af de største barrierer for velvære i hverdagen. Det er derfor, vi har udviklet W-Balance no. 1, en afslappende og velsmagende drik uden tilsætningsstoffer.

Kom forbi trendzonen, få en snak med W-Balance (stand F5342) og smag på den gode søvn.smag.

Tirsdag

Vil du høre mere om tankerne bag trendzonen og vores arbejde med at skabe området? Kig forbi til en tur gennem universet Colors - a living network.

Workshop med Trine Runge Jessen fra broderist.

Kast dig ud i det sammen med Trine, som vil dele sin glæde ved det anderledes broderi med dig.

Vi håber, du har lyst til at komme og sy skævt sammen med Trine og udfordre broderiet.

Smagsprøver fra Purebites (E4110), som du kan komme og nyde.

Purebites er en lille slik-revolution med gode og naturlige ingredienser, som bid for bid vil vinde over usundt slik.

keyboard_arrow_up