Trend Zone • Hal D

Oplev 500+ kvm ny trendinstallation & konceptcafé på Formland Autumn 2024

Maison IKIGAI

Af: Studie FlyHelsted

Velkommen til MAISON IKIGAI - et japansk inspireret hjem, hvor rummene er fyldt med sirlige samlinger og kunstneriske penselstrøg. En fortolkning af livet der leves, og det der giver livet mening. 

Ikigai er en japansk filosofi, og ordet er en sammensætning af Iki (at leve) og Gai, som betyder værdier, værd eller grund, ofte oversat til: grunden til at leve. Filosofien handler om at forene: Profession, Lidenskab, Mission og dit Kald, både som menneske og i det, vi omgiver os med. Det er ikke en statisk tilstand; vores Ikigai udvikler sig i takt med livet, og det der giver livet mening.

Tankerne bag konceptet

Ikigai inspirerer til at have mindre fokus på ’Mig’ og mere opmærksomhed på, hvordan du kan bidrage til verden omkring dig. Der er større fokus på mådehold og bæredygtighed, og vi tænker mere på at beholde, istandsætte og genbruge. Vi beundrer håndværket, at ting tager tid og har spor af historie og liv.

Vi jagter ikke en bestemt stil eller æstetik, men kuraterer vores hjem, så det føles autentisk og afspejler det levede liv. Vi fjerner os fra det polerede og perfekte billede af livet og drages af det ærlige med spor af virkeligheden. 

Derfor værdsættes det unikke, det kunstneriske og traditionerne, som forstærker vores historiefortælling og skaber personlighed. 

Hvad kan du opleve i MAISON IKIGAI?

MAISON IKIGAI er et japansk inspireret hus med plads til det, der gør et hjem levende, og som styrker balancen mellem det perfekte og uperfekte. 

Fra baderummets sirlighed, med overflader af træ og flet, omsluttes du af de dybe toner fra naturen, som skaber ro og harmoni ligesom til en japansk ceremoni. Til stuens puls, som emmer af Tokyos gadekryds i et miks af kunst og retro formsprog i materialer af stål og glas. Farverne er som livet, der leves, kraftfulde og smukke. 

MAISON IKIGAI forener sirlighed og kaos, emmer af kontraster og personlighed og afspejler det levede liv.

Udover 500+ kvm. trends og inspiration og en tilhørende konceptcafé, kan du på Trendzonen deltage i forskellige aktiviteter og workshops. Hold øje herinde, hvor programmet opdateres snart.

Workshops

Ikigai´s fire begreber

Det, du elsker

Det, du er god til

Det, du kan få penge for

Det, verden har brug for

Skal du også opleve Formland Autumn 2024? 

Som Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse, samler Formland danske og internationale leverandører for at præsentere deres kollektioner og møde indkøbere samt andre professionelle aktører i et sprudlende sammensurium af oplevelser, handel og netværk. Udover det, kan du opleve inspirerende trend- og konceptområder og indsigtsfulde foredrag på Speak Up-scenen.

Køb billet

keyboard_arrow_up