Se programmet for lørdag

Formland Autumn 17. - 19. august 2024

Speak Up - Hal M

Har du nogensinde undret dig over dine kunder og kollegers adfærd? At de opfører sig helt anderledes, end du forventer. Og helt klart anderledes, end du selv ville gøre. Så kan det handle om, at I kommer fra hver jeres generation, og derfor har helt forskellige holdninger til forbrug, karriere, familie, sociale medier, ledelse og fællesskab.

Få et nyt blik på dig selv og dine målgrupper med Anne Glads komprimerede indføring i generationerne z, y, x og de to baby boomere: Jensen og 68’erne. 

Danske Dekoratører - Hal J2

På denne workshop vil jeg guide dig gennem processen med at lave en klar og velstruktureret visuel strategiplan. Du vil være i stand til at planlægge større produktlanceringer til sæsonbetonede kampagner så som Black Friday, jul og påske. Vi hjælper dig fra overordnet strategi til de mest detaljerede visuelle udsmykninger, alt imens vi sikrer, at din virksomheds visuelle identitet skinner igennem overalt og fortæller din unikke fortælling lige fra fysisk i butikken til online.

Maks. 17 deltagere.

Book workshop

Eckmann Studio - Hal H

Det er et kup at vi har fået blomster kreatøren Peter Ødegaard til at besøge Formland hvor han vil underviser i at binde en julekrans, af naturmaterialer. Kransen skal, efter gamle og nutidige bæredygtige principper, lægges lidt i vand på et fad. Peters såkaldte ”kransefad” vil udmærke sig ved sin æstetiske og dekorative effekt samt lange levetid.

Peter serverer hyben te og ingefær småkager under workshoppen.

Der er binderimaterialer til rådighed. Og du får selvfølgelig din personlige krans med hjem.

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Speak Up - Hal M

Susanne Løgstrup Amdisen, som er en anerkendt specialist inden for kundeoplevelser i detailhandlen, inspirerer dig til hvordan du, med simple greb, kan forbedre kundeoplevelsen i din butik, så du kan få endnu flere glade, købelystne og ikke mindst tilbagevendende kunder i din butik.

Susanne vil udforske nogle af virkelighedens tendenser i den fysiske detailhandel, og diskutere, hvordan hun vurderer at disse tendenser vil udvikle sig i fremtiden. I den fremtid som ligger lige foran os alle.

Susanne vil både udstyre dig med viden om, hvad der virkelig virker i dag, og med inspiration, forståelse og værktøjer til at navigere og positionere dig i fremtidens detailhandel.

Trendzonen - Hal D

kom og hør om tankerne bag trendzonen MAISON IKIGAI - a reason for being

Danske Dekoratører - Hal J2

Din virksomhed visuelle identitet skal være lige så gennemtænkt fysisk som din online tilstedeværelse. I workshoppen ”Stylingområder” afslører vi, hvordan du kan lave stylingområder, der kommunikerer direkte til hjertet. For hver detalje bidrager til en mindeværdig oplevelse eller følelse hos kunden, som vil blive husket. Med praktiske øvelser og feedback får du muligheden for at kunne arbejde direkte med dine egne projekter derhjemme. 

Maks. 17 deltagere.

Book workshop

Speak Up - Hal M

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder både en beskrivelse af tidsånd, megatrends og fire trendtemaer med hver deres moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til indkøb, styling og kommunikation.

Taste - Hal E

Efteråret og vinteren nærmer sig så småt, og LIE GOURMET vil vise jer hvor nemt deres gløgg kan tilberedes – både med og uden alkohol. Kom forbi og smag deres skønne franske vinterdrik som kan nydes i alle de kølige måneder, og skabe masser af hygge og samvær med de nærmeste!

Eckmann Studio - Hal H

Mette Welløv Chatenet byder velkommen i køkkenet på FARM LIVING, cozy country Christmas området i hal H, hvor hun har dækket et smukt bord. Mette kokkererer med gear og grej, fra de førende producenter af fransk køkkentøj, på højeste gastronomiske niveau, som hun er forhandler af i Danmark. Portugisisk fiskekonserves og eksotiske krydderrier fra den fantastiske svenske kok Anna Skipper, bosiddende i Amerikanske Nappa Valley – indgår i den delikate julemenu.

Til at  spice  alle køkkentingene lidt op forhandler Mette de lækreste luksus fiskedåser i de smukkeste, sjove og  farverige indpakninger fra Portugisiske Cantara. 

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Speak Up - Hal M

In this workshop, Kennet Vrågård will demonstrate how the NCS system can support your work in combining colors. What is color harmony, and is it merely a matter of taste? We will conduct some tests and experiments with NCS design tools to see if the theory aligns with the visual results. I will also discuss digital tools that bridge the gap between the digital and physical worlds and how to connect them. Join us to discover shortcuts from ideas to concepts.

Kennet Vrågård, Business Development Manager, NCS Colour AB

Jewellery Talks - Hal L

Smykkeforedraget på Formland vil indeholde et udvalg af de nyeste trends indenfor smykkemoden. Til introduktion vil der være en kort indførelse i tidsånd og diverse strømninger for at sætte de forskellige smykketrends i kontekst og for bedre at forstå, hvorfor netop disse trends dukker op nu og bliver relevante i de kommende år. Foredraget vil indeholde aktuel information om tidsånd og en masse visuelle eksempler på, hvordan trendsene ser ud.

Danske Dekoratører - Hal J2

Er du klar til at dykke dybt ned i farvernes fascinerende verden og opdage, hvordan de kan forvandle dit brand og påvirke dine kundeinteraktioner? I 'Farvepsykologi'-workshoppen fordyber vi os i, hvordan nuancer og kontraster kan påvirke vores humør, vores købsbeslutninger, og selv vores loyalitet over for et brand. Vi deler med dig, hvordan du kan bruge denne videnskab til at fremkalde bestemte følelser og forbindelser med dit brand. 

Maks. 17 deltagere.

Book workshop

Speak Up - Hal M

Der er gået mode i fortiden. Gamle håndværk bliver genopfundet og udviklet. Vi dyrker det autentiske og unikke. Vi vil havde genbrug og ikke overforbrug. Vi søger ting med sjæl og identitet. Små fejl og imperfektioner som vi finder i håndværket og i naturen bliver fremhævet og hyldet. Bevarelse fremfor fornyelse.  Med andre ord, vi dyrker tendensen ‘finders and preservers’.

Livsstilseksperten Mads guider dig igennem en af tidens mest markante tendenser der influerer og påvirker vores værdier, valg, holdninger og forbrug og som står i skarp kontrast til virtualiseringen af verden. Udover en overordnet introduktion får du også masser af tips til design, mode, gastronomi og destinationer, hvor tendensen er synlig. 

Taste - Hal E

Vi inviterer dig til at prøve kræfter med ikoniske drinks som Espresso Martini, Whisky Sour & Martini - og opleve den bekvemmelighed og kvalitet, som ”ready to serve” (RTS) cocktails bringer til bordet.

RTS cocktails er færdigblandede cocktails, der er klar til at blive serveret uden yderligere blanding eller forberedelse. Disse typer cocktails er geniale når man skal imponere sine gæster eller ønsker at nyde en velsmagende drink uden besværet med at blande den selv.

Eckmann Studio - Hal H

Corn Dollies workshoppen starter med at vi sorterer den allerede iblødsatte halm – derpå lærer du at flette et Welsh Border juleophæng. Du vil gå fra kurset med færdigheder til at arbejde videre på egen hånd. Det smukke og naturlige kunstværk kan hænges på juletræet eller pynte op rundt omkring i hjemmet. Også en smuk gave at give til en der værdsætter håndlavede ting.
 
Corn dollies er en klassisk engelsk kunsthåndværk tradition. En form for halm-kunst lavet af strå og aks fra forskellige kornsorter

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Speak Up - Hal M

I en tid præget af hurtige forandringer og nye tendenser er det vigtigt at holde sig ajour. Med Stefan Nilsson i spidsen får du en omfattende rundvisning i de nyeste trends inden for teknologi, samfund og arbejdsliv. Stefan, en anerkendt trendekspert og foredragsholder, vil guide dig gennem de mest diskuterede emner og vise, hvordan de påvirker vores hverdag og fremtid.

Stefan vil afdække forskellige perspektiver på kunstig intelligens, herunder hvordan ældre kan engagere sig og drage fordel af denne teknologi. Han giver en kritisk vurdering af, hvor langt vi reelt er kommet med mangfoldighed, og deler sine tanker om, hvordan fremtidens arbejdsliv kunne se ud, koblet sammen med debatten om "degrowth" og hvordan en bevidst nedskalering af økonomisk aktivitet kan forme vores samfund i fremtiden.

Eckmann Studio - Hal H

Anette serverer kirsebærvin og klejner, bagt efter hendes mors opskrift. Og du får selvfølgelig din egen adventskrans med hjem.

Vi skal lege med sammensætte forskellige mønstre og tryk i alle mulige farvekombinationer. Man kan bruge alle mulige stoffer af forskellige kvaliteter som for eksempel bomuld, silke, hør – lige hvad du har af rester der kan genanvendes i en malkekrans. Tag gerne stof stykker på ca. 50X50 cm med. De små stykker stof der bliver til over – samler vi på et ”memory” kort og skriver bagpå, hvor stof stykkerne stammer fra.

Den færdige malkekransen kan bruges både til ophæng på en væg eller i et vindue, og den kan fungere som årets adventskrans, monteret med 4 lysspyd og stearin lys.

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

keyboard_arrow_up