GREENHOUSE • HAL K

Nature to the people

Nature to the people

Hent inspiration i et organisk sanseunivers hvor plante- og interiørbranchen kombineres på nye og unikke måder og indeliv bliver til udeliv. 

GREENHOUSE er et konceptsamarbejde mellem Formland og GASA GROUP.

’GASA GROUP Lifestyle’ har i denne omgang været udgangspunktet for indretningen af GREENHOUSE. ’GASA GROUP Lifestyle’ er GASA GROUP’s vidensmateriale om, hvordan fremtidens forbrugere ønsker at leve med planter - og derfor støtter ’GASA GROUP Lifestyle’ op om GASA GROUP’s mission: ’Nature to the people’.

Oplev fire inddelinger af GREENHOUSE. Hver inddeling er et udtryk for de fire forskellige forbrugertyper, som GASA GROUP arbejder med i 2023 og 2024, herunder The Caregiver, The Melancholy, The Silent og The Fascinated. I denne omgang med fokus på Autumn 2023.

Fordyb dig i forbrugertyperne

Happenings i Greenhouse

Du kan dagligt deltage i en inspirerende walk and talk med Alberte Hammer. 

Kl. 11.00 – 11.30 | Walk and talk i et spirende univers

Kom på walk and talk med Alberte Hammer i et blomstrende univers. Alberte har designet sæsonens Greenhouse, ud fra GASA GROUP's lifestyle segmenter, The Caregiver, The Melancholy, The Silent og The Fascinated. Hør om hendes tanker bag, processen og visuelle lækkerier. 

Kom på en sanselig rundtur i et inspirernede univers - og fordyb dig i tendenserne for de kommende sæsoner, mens Alberte guider dig på rejsen. 

Alberte Hammer, Florist

Oplev spændende aktiviteter i greenhouse

keyboard_arrow_up