GREENHOUSE • HAL K

Nature to the people

Inspirerende demonstrationer på Formland Spring 2023: GREENHOUSE 

Gå på opdagelse i vores lækre grønne og sanselige univers 'Greenhouse - Nature to the people' i hal K. Her kan du finde inspiration i spændende og nytænkended demonstrationer. 

Kig forbi Greenhouse og få et spirende minde med hjem. 

Du kan hele dagen gå ned og få jord under neglene, plante dit eget lille skud i en fin lerkrukke - som du kan tage med dig hjem og se spire.

Vi glæder os til at byde foråret velkommen, i det skønneste flor sammen med dig!

Søndag | 13.30-14.00 | Demonstration med Rebecca Coretto - klitlandskab

Bliv inspireret af Rebecca Coretto, når hun åbner demonstrationerne i Greenhouse.

Glæd dig til en demo, hvor nøgleordet er ”Klitlandskab”.

Det handler om at kunne drømme sig lidt væk til sommerhuset, orangeriet til foråret, terrassen til sommer, eller noget helt fjerde, og få inspiration hertil med de lækreste krukker.

Demo'en kommer omkring:

- Grøn og orange toner i et sammenspil
- Nye fortolkninger af forskellige genkendelige former
- Legende materialer og retninger
- ”Nemt” at lave og/eller at sætte sit eget twist på
- Inspirerende designs
- Leg med proportioner

I alt kan de glæde sig til 8 forskellige potter og krukker med planter, men 11 designs - med en rød tråd.

"Jeg arbejder altid ud fra at inspirere andre, men give dem muligheden for at tage og bruge det, de ser passer ind til deres egen kundereds, og samtidig give dem mulighed for at sætte sit eget præg på designet."

Mandag | 10.30-11.00 I Demonstration med Tenna Petersen - skulpturelle former og flotte farver

Til denne demonstration, kan du glæde dig til inspirationen med rødder i indendørsplanter. Det er tid til at tage planterne med ud på og lade dem pryde terrassen henover sommeren.  
Mange indendørs planter kan sagtens tåle at stå udenfor det meste af sommerhalvåret. Fokus vil være på de lidt mindre dekorationer, som kan stå i de fleste rum indendørs, men samtidig kan komme med udenfor og pynte. De udvalgte planter til dennne demo, er nemme at passe og holde for selv den travle familie. 

Du vil opleve kreationer med fokus på tidens trends, med organiske skulpturelle former og flotte farver i fokus. 

"Jeg har lagt vægt på, at det skal være enkelt, lækkert og stilfuldt, men samtidig skal den enkelte person selv kunne se muligheder og videreudvikle mine idéer og tanker til sine egne. Jeg glæder mig til at vise mit bud på nogle spændende kreationer."

Tirsdag | 10.30-11.00 | Demonstration med Alberte Hammer - Naturlige udtryk

Glæd dig til en demonstration hvor ord som ’grøn’ står øverst, og hvor fokusset er lagt på naturen og dets udtryk. Kom med når inde-livet tages ud i naturen - og på terrassen. Der laves kreationer i alle størrelser – her er det kun fantasien der sætter grænser. Herudover vil der blive anvendt spændende former og finurlige udtryk. 

”Jeg arbejder bedst når fantasien får frit spil. Det handler om at se muligheder frem for begrænsninger, samt at løse opgaven med de materialer man har ved hånden. Jeg fokuserer altid på at udføre mit arbejde bedst muligt, og elsker når jeg kan få lov til at inspirere folk omkring mig. I min demo er det muligt at pille de enkelte kreationer lidt fra hinanden og derved tage lige dén ide med hjem man aller bedst kan lide – og måske bygge videre på det med sin egen fantasi”. 

Bliv klogere på tankerne bag greenhouse

Oplev spændende aktiviteter i greenhouse

Tankerne bag temaet

Hent inspiration i et organisk sanseunivers hvor plante- og interiørbranchen kombineres på nye og unikke måder og indeliv bliver til udeliv. 

Gå ikke glip af vores inspirerende område GREENHOUSE - Nature to the people, hvor der bliver sat fokus på blomster, planter og interiør til både inde og ude. Området, som er en udvidelse af ’Living & Garden’-hallen i Hal K, består af et stort orangeri med udstilling af planter, blomster og interiør samt et inspirerende udendørsområde med højbede og udemiljøer. 

Mere end nogensinde før er haven og orangerier utroligt populære. Indendørs rum flyttes ud og der skabes nye rum til hygge, afslapning og velvære.

Vi er sammen på nye måder, hvor naturen er i centrum og vi får skabt tid til hinanden. Kom med på opdagelse når denne nye trend udfolder sig i GREENHOUSE og bliv inspireret til, hvordan den kan videreformidles til dine kunder.

Oplev sanseområdet Greenhouse

GREENHOUSE - Nature to the people er skabt i samarbejde med forskellige grene af blomsterbranchen, herunder GASA GROUP.

Se med her da Jyske Bank TV besøgte området til Formland Autumn 2021.

Se videoen her

keyboard_arrow_up