GREENHOUSE • HAL K

Et oplevelsesunivers skabt i samarbejde med GASA Group,
hvor naturen, blomster og planter er i fokus.

 

Nature to the people

Biodiversitet: Planter og mennesker på en fælles mission.

Under den stærke mission, 'Nature to the people' sætter GASA Group på Formland Autumn fokus på vigtigheden af biodiversitet i vores moderne samfund. Hele Greenhouse forvandles til en udstilling med fokus på naturen og planter, der fremmer biodiversitet og understøtter et rigt økosystem fra blomstrende enge til skyggefulde træer. 

Læs mere om konceptet, og hold øje når vi løbende annoncerer daglige workshops.

I hjertet af vores moderne samfund findes der et en særlig forbindelse, der forbinder os med naturen omkring os. Det er denne forbindelse, og vores mission ” Nature to the people”, der giver os inspirationen til dette års udstilling.

Biodiversitet er ikke bare et abstrakt begreb. Det er den utrolige variation af planter, dyr og mikroorganismer, der samarbejder for at skabe de økosystemer, vi er afhængige af. Gennem vores udstilling ønsker vi at fremhæve den afgørende rolle, som biodiversitet spiller i vores verden, og hvordan planter kan være nøglen til at fremme denne biodiversitet.

I dagens moderne samfund er det let at blive adskilt fra naturen. Gennem GASA GROUPś samarbejde med gartnerier og detailbutikker gør vi naturen tilgængelig for alle, der værdsætter dens energi og evne til bl.a. at bidrage til vores mentale velvære. Vores udstilling minder os om vigtigheden af ​​at bevare og fremme biodiversitet.

Workshops

Når vi forstår værdien af ​​biodiversitet, kan vi arbejde sammen om at sikre en bæredygtig fremtid for både naturen og mennesker, og derigennem udleve vores virksomheds mission om at bringe ”Nature to the people”

Vi håber, vi ses i Greenhouse i hal K.

Køb billet til Formland Autumn 2024

Som Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse, samler Formland danske og internationale leverandører for at præsentere deres kollektioner og møde indkøbere samt andre professionelle aktører i et sprudlende sammensurium af oplevelser, handel og netværk. Udover det, kan du opleve inspirerende trend- og konceptområder og indsigtsfulde foredrag på Speak Up-scenen.

Køb billet

keyboard_arrow_up