Formland Jewellery

Velkommen til den nye koncepthal med udstillere og eksperter inden for smykker, ure og tilbehør

 

Det nye mødested for smykke- og urbranchen

Til Formland Autumn 17. - 19. august forvandles hele Hal L til et stort mekka inden for smykke- og urbranchen i samarbejde med AU.CLOCK.

Smykker, ure og tilbehør er omdrejningspunktet for de spændende udstillere i koncepthallen, der også byder på en foredragscene med daglige talks fra forskellige brancheeksperter, events og meget mere.

 

Oplev spændende udstillere, nyheder og de seneste trends

Vi annoncerer udstillerlisten samt dagsprogrammerne i Formland Jewellery både her på siden og via Formland's nyhedsmail snart.

Men allerede nu kan vi dele, at du kan glæde dig til at opleve branchespecifikke foredrag fra bl.a. pej gruppen, Heidi Hocke og Mads Arlien-Søborg.

Køb billet med 60% Early Bird rabat

Tilmeld & få nyhederne først

 

Workshops

Skal du også udstille i Formland Jewellery?

86% af udstillerne fra Spring vil anbefale andre at udstille på Formland. Kontakt vores sælgere og høre mere om dine muligheder som udstiller og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Få et tilbageblik på sidste messe

Spring-messen i februar 2024 bød på 359 udstillere der fremviste nyheder, evergreens og meget mere. Derudover var der flere end 50 aktiviteter, talks og workshops samt særlige konceptområder såsom Greenhouse og den 500+ kvm. trendzone.

Se videoen med highlights

Der netværkes og skabes leads på Formland

Få de seneste Formland nyheder først og eksklusive indblik fra livsstils- & interiørbranchen

 

Tilmeld Formland's nyhedsmail

keyboard_arrow_up