Formland Design Award

Den prestigefyldte pris genintroduceres til Autumn 2024

En hædring af et særligt design og designtalent

Formland ønsker at honerere produkter og brands der er særligt innovative, funktionelle og bæredygtige. Derfor reintroduceres Formland Design Award fra Autumn 2024 og alle messer herefter.

Kåringen finder sted til åbningen af Formland, som denne gang er lørdag 17. august 2024

Hvordan udvælges vinderen?

Alle udstillere på den pågældende Formland messe kan nominere op til 3 designs. I ugerne op til messen vil en professionel fagjury votere og udvælge vinderen ud fra 5 overordnede kriterier: 

Relevans, Funktion, Bæredygtighed og Innovation.

Vinderen hædres med et kunstværk samt redaktionel omtale - flere detaljer annonceres snart.

Workshops

Jurymedlemmer

Formland community classic - Interior and lifestyle

David Andersen, designer med passion for bæredygtig udvikling og æstetisk innovation, uddannet fra Glasgow School of Art i 2004.

Efter at have arbejdet med flere danske brands, tog David skridtet til at etablere sit eget brand i 2009. Her opnåede han betydelig anerkendelse både hjemme og i udlandet for sin fokus på bæredygtighed. Hans dedikation til miljømæssig bevidsthed og etisk fremstilling har indbragt ham flere prestigefyldte priser og inklusive anerkendelser fra bla. Statens Kunstfond.

David Andersen har ikke kun formet sit eget brand, men har også som ekstern bidraget som design- og idéudvikler for en række virksomheder, herunder Bolig, Ecco, Alton & Heim, Kopenhagen Fur, Batavus, Ege Tæpper, Bianco, og HH Simonsen. 

Fra 2014 -18 var David Andersen Vice President, Design for Rosendahl Design Group. Han har siden fortsat med at udforske nye områder af designverdenen, bla som medlem af Red Dot komiteen hvor David har haft ansvaret for livsstils produkter gennem de seneste 10 år.

Formland community classic - Interior and lifestyle

Mads Arlien-Søborg er en af Danmarks førende livsstils- og designekspert. Mads har i mange år arbejdet med udviklingstendenser indenfor bl.a. forbrugeradfærd, tidsånd og livsstil og siden 2007 været tilknyttet Formland. Mads har bl.a. brugt sin ekspertviden indenfor Danmarks Radio som vært på arkitektur- og livsstilsprogrammer Nordiske Rum, Vilde Huse og Vilde Hoteller og har tidligere været ansat som trendforsker hos Pejgruppen, nyhedsredaktør på Bo Bedre og freelance journalist hos Euroman. Som design og livsstilsekspert bliver Mads ofte citeret i danske og internationale magasiner og dagblade og er tilmed en inspirerende og underholdende foredragsholder med mange års erfaring. 

Formland community classic - Interior and lifestyle

Peter har igennem hele hans karriere arbejdet med mode og design for bl.a. Mads Nørgaard, Billy Boy, Stig P, Red or Dead, ROGER og Casa Shop. I 15 år var han medejer af Normann Copenhagens butik, før han blev tilbudt stillingen som Indkøber og Butikschef ved Louisiana.

Er du udstiller og vil nominere dine design?

Som udstiller på Formland Autumn 2024 kan man nominere op til 3 designs. Læs mere om kriterierne og hvordan man indsender sine design under udstillersektionen.

Gå til udstillersektionen

Udforsk aktiviteterne på messen

Udover 400+ udstillere inden for design, interiør og livsstil byder Formland på et omfattende aktivitetsprogram hver dag på messen.

Udforsk programmet

Få de seneste Formland nyheder først og eksklusive indblik fra design - & interiørbranchen

 

Tilmeld Formland's nyhedsmail

keyboard_arrow_up